Mitt første blogginnlegg!

Ja, nå skal jeg skrive mitt første innlegg i bloggen. Jeg som vanligvis har hodet fullt av tanker, er plutselig helt "hjernedød".
Jeg har lest litt på andre blogger, og jeg forstår bare ikke hvordan man lager slike flotte blogger. Jeg trodde jeg kunne litt av hvert om pc, internett o.l, men jeg kan ingen ting. Klarte å legge ut en slik baby-kalender, der det står hvor langt jeg er på vei. Men der stopper det! Jeg skal bruke resten av dagen på å undersøke litt, lese litt og lære meg hvordan man blogger.
Håper jeg får skrevet litt mer i kveld:)

Ingen søte ord

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits