*Mammatips.*

Ja, her kommer ett mammatips fra meg.

Har dere barn som sparker av seg dynen om natten, eller er kalde nå som det er så utrolig mange minus grader. Anbefaler jeg en soveposepysj... Marer holder seg så utrolig god og varm i en slik. Og jeg trenger ikke være redd for at jeg stjeler dynen. Vi samsover jo. Og jeg har tendenser til å være en dyne-tyv..


Slik ser Maren sin ut.
Denne er kjøpt på ebay. Men jeg vet at de selger de på H&M også.

7 Søte ord

-minimama-

08.jan.2010 kl.20:40

Så søt :) bra tips :)
Venninna mi har sånn og har anbefalt det :) Men har lagt merke til at de fleste ikke har lange ermer, og det er jo litt teit synes jeg. Har de på h&m lange ermer?
en sånn har Thea også, og den har faktisk jeg også brukt :o) her samsover vi også :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

08.jan.2010 kl.21:29

Lill Anette: Når du sier det så kom jeg faktisk på at den har korte ermer den på H&M også.... Maren har pysj under den. Så det gjør forsåvidt ikke noe at de ikke har lange ermer.

Men skal titte litt rundt om jeg finner noen med lange ermer jeg:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

08.jan.2010 kl.21:31

Therese & Thea Oline: Deilig med samsoving. Eldstemann sov i senga vår til han var 1 år.. Og nå som lillemor har tatt plassen hans savner jeg han. Men han løper nesten i søvne, så er redd for at han skader Maren.

Uansett, jeg anbefaler samsoving til alle. Det blir en spesiell kommunikasjon mellom foreldrene og barna da:)

charlotte Ostertag

11.jan.2010 kl.15:32

Hvordan gjør du det med samsoving da? Legger du deg samtidig som minsten? Eller legger du henne alene i sengen til du legger deg? Er veldig nysgjerrig på dette. Samsoving virker i grunn smart på noen områder :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

11.jan.2010 kl.16:14

charlotte Ostertag: Når Johannes var liten la jeg meg samtidig med han. Nå sover Maren i vogna si på kjøkkenet frem til jeg skal opp å legge meg. Da tar jeg henne opp av vogna!

Samsoving er enkelt. Spesiellt når man ammer.

Man sover litt dårligere. Fordi man er redd for å legge seg oppe på babyen.

Men ellers er det perfekt den første tiden:-) Da kan jeg sovne mens jeg ammer også!

Jeg mener at jeg husker navnet ditt? Kjenner jeg deg, eller er jeg på bærtur nå?

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits