*Interiørtips* Noe alle burde prøve selv.

I disse dager florerer det med flotte oppsatser, dekorasjoner og forskjellig man kan kjøpe. Det er MASSE lekkert rundt omkring!


Men istedenfor å betale mange hundre kroner pr.stykk for disse herlighetene, kan man enkelt lage dem selv, til halve prisen! Og ha MYE mer morro for pengene.

Du trenger :

Oasis, et fat/ blomsterpotte/ krukke etc. (dersom du har gamle blomsterpotter kan du spraye dem med feks. sølvspray å lage oppsatsene oppi), mose, litt forskjellig pynt, blomster, lys eller annet som du vil ha oppi.

Jeg personlig er helt trollbundet av roser. Disse ser også fantastiske ut når de har tørket.

Altså, nå ble ikke denne helt som jeg hadde trodd, fordi jeg hadde ikke nok roser.
Men til uken skal jeg lage ett par til, og kjøpe inn litt ekstra pynt og bånd.
Det er ekstra fint når rosene danner en kule!

Dette er "rasket" sammen av ting jeg fant i skuffer og skap.


PS: Fikk en kommentar angående fargen på sløyfen. Jeg vet at det ikke matcher noe særlig. Men jeg hadde som sakt ikke kjøpt inn noe, og alt jeg fant var lyseblå eller julebånd.... Og da ble det dette:)
Neste gang blir det enten rosa eller hvitt!!!


Hva synes dere om denne oppsatsen?


12 Søte ord

Anne-Marte

09.jan.2010 kl.21:18

veldig fin!!!

endrerud

09.jan.2010 kl.21:19

Veldig fint!
Kjempe nydelig:) Du er flink:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

09.jan.2010 kl.21:29

Ida og prinsessa:Tusen takk:) Ida, har dere slike sølv vaser/potter på marihøna nå? Litt sånn som den hvite det var bilde av?

tingeling

09.jan.2010 kl.22:43

lekkert!!

er den hvite vasen fra Mestergrønn? Hadde tenkt å kjøpe meg en sånn en men fikk aldri gjort det!! Nå har dem fått inn i sort istedenfor og den vil jeg ikke ha :(
Vi har noen som ligner. Men det er ikke med sølv fot. Det er grå stein tror jeg:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

09.jan.2010 kl.23:31

tingeling: Ja, den er det. Jeg så at de hadde fått inn svarte også. Og ble kjempe lei meg når jeg ikke fant de hvite. Men plutselig bak en krok så jeg de. Så de har de enda.

Nå vet jeg ikke hvor du bor, men jeg kjøpte min på Borg storsenter/ amfi borg i Sarpsborg. Skal kjøpe fler til uka. Koster bare 150kr:-) Virkelig fine!!!

MLJ

09.jan.2010 kl.23:36

Så utrolig fin. Veldig flink du var med sånt ;)

Tingeling

10.jan.2010 kl.11:32

Jeg jobber på mestergrønn! Rart jeg ikke har funnet dem i noen kroker! Hehe, får ta en tur til særp, kanskje de finner dem der:) synes de er så lekre men noen hvite roser i og bittelitt brudeslør!

elisabeth

10.jan.2010 kl.14:57

Hei igjen:) Så kreativ du er. Du har tydelig talenter som du har skjult for oss:)

Kine :)

10.jan.2010 kl.18:08

Var fin, men ville kanskje droppet den blå sløyfen? Blei litt for mye, men det er jo smak og behag da. Iallefall tatt en sløyfe med samme farge som enten rosene eller vasen:) For å få en rød tråd, litt mer gjennomført:) Men var en søt oppsats da:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

10.jan.2010 kl.19:57

Kine: Jeg hadde ikke noe annet enn lyseblå. Som sakt i innlegget så rasket jeg bare sammen noe gamle greier jeg fant i skuffer og skap:-)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits