*Mammatips*

Libero regjerer!!

Libero har en andel i bleiemarkedet på litt i overkant av 60 prosent, mens Pampers har en andel på cirka 30 prosent, ifølge Trond Sandstrøm, markedssjef i Libero. De resterende 10 prosentene fordeler seg på noen mindre aktører.

Jeg har både brukt pampers og libero på mine unger. Men INGEN av mine barn har tålt pampers sine.
Viste dere at pampers inneholder en slags lotion? Jeg har selv merket at bleiene lukter urin og at ungene blir kjempe såre. Dette er sikkert individuellt. Men er barnet ditt sår nedentil, hadde jeg prøvd å bytte bleiemerke.
Men, nå skal det sies at pampers sine er mye mer behaglige, og myke. Libero sine er mye stivere.
Så ett tips er å "Vri opp" bleiene, nesten som en klut. Da blir de mye mye mykere.

Hvilket merke bruker dere?

Ps. Kiwi feirer at bleieavtalen er 10 år. Så nå er det tilbud på bleier der. Er litt usikker på prisen, men det skal vist være billig:-)

15 Søte ord

Ida

13.jan.2010 kl.14:16

Vi bruker libero og Mina har ikke en enste gang siden hun ble født hatt noen form for bleieutslett.. Tilbudet på kiwi we 96 kr for 136 bleier.. Jeg har sendt ut Ole for å handle i dag for å si det slik! :)

Flott med mammatips Melissa!
Å?? Det viste jeg ikke. Jeg har ikke prøvd Pampers, men da skal jeg heller ikke gjøre det!!
Vi begynte med libero, men vi opplevde sårhet med dem, så vi bytta. Med Pampers så går det supert. Så dette er nok individuelt som du sier.

Isabel - fotograf og mamma

13.jan.2010 kl.16:31

Jeg og den eldste søstra mi ble kjempe sår og rød i rumpa av pampers, så mamma har brukt bare libero etter det på oss og min lillesøster. Så kjøpte hun en liberopakke til meg da jeg fikk min datter, som ett lite hint om hvordan merke jeg burde bruke ^^

Tina

13.jan.2010 kl.17:19

Libro for de pampers er ikke svanemrket ;)

kathinka

13.jan.2010 kl.18:31

her i huset bruker vi faktisk first price bleier fra kiwi. om man regner pris per bleie, er de mye billigere enn alle andre, og er overraskende bra! snuppa har aldri hatt utslett og er alltid tørr og fin :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

13.jan.2010 kl.20:04

kathinka: Jeg har hørt at de er veldig bra jeg også. Og når jeg har mensen, blør jeg så mye så jeg må ha bleier. Og da har jeg brukt de innimellom:-)

Men her er det alltid så utplukket på størrelser..

Melissa- Pseudotvillingmamma

13.jan.2010 kl.20:08

idesireé: Ja, det er faktisk mange som blir det!

Libero er det beste synes jeg, og den er svanemerket også.

Utrolig fin blogg du hadde, og utrolig kult hår:-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

13.jan.2010 kl.20:12

Tina: Det er sant:-)

Isabel Desireé Skog

13.jan.2010 kl.21:47

Jeg kommer aldri til å gi annet enn Libero til min/mine unger :D

Aw, tusen takk for det :)
Her bruker vi Pampers, kjøper esker på Rema1000, 65 kr for 82 bleier. Har aldri opplevd sårhet. Vi brukte Libero i str 1, 2 og 3. Men det er jo også bare de som er lotionfri?? Hvis ikke de har kommet i gang med de større størrelsene også nå da. Hvertfall begynte de lage lotionfri bare for noen mnd siden, så det har ikke alltid vært sånn :)

Alexandra

14.jan.2010 kl.14:14

Bruker Libero up&go på min lille. Hun er en av de som ikke tåler Pampers - samme greia med First Price sine bleier, og andre billigmerker, men vet ikke om det er noe lotion i de. Skal prøve å "vri" bleia ved neste bleieskift :D

Heidi

14.jan.2010 kl.21:17

Vi har brukt Libero. Men nå slutter vi med det å går over til tøybleier:) Da slipper vi problemet med stive bleier,utslett og overfylte søpledunker. Også sparer vi miljøet for ett tonn ikke-resirkulerbart avfall:)
Bruker litt av hvert, de er alltid så utplukka så må variere for hvem merke og str de har der og da ...

Men det har gått mest i pampers siden lille ble utrolig sår dagen etter hun begynte med Libero 3. Men etter jeg fikk vekk sårheta har det gått bra å bruke Libero igjen.. :)

Vibeke

15.jan.2010 kl.23:26

Vi bruker pampers fordi jeg synes Libero sine begynte å lukte så tiss... (Brukte L først).

Har ikke opplevd sår rumpe. :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits