*Mammatips*

Nå kommer dagens mammatips fra meg.
Når ungene har hår, synes jeg ikke man skal bruke hårprodukter i det. Det er absolutt ikke bra for de sarte baby hodebunnene. Jeg har selv brukt litt hårprodukter på Johannes etter han ble litt større, men bare om vi skal noe spesiellt, som bursdag, konfirmasjon o.l.
Men, for dere som har babyer med litt hår, så kan de funke bra å bruke:

Den lukter herlig, nesten litt banan. Og er en type balsam spray. Jeg bruker den selv på mitt eget hår.
Det blir skinnende, og krøller seg lett!
Nydelig når de små har litt fall i håret!

2 Søte ord

Just the two of us!

15.jan.2010 kl.19:44

man kan spray den på etter dusj og da grer det seg lettere etterpå, men for de som har langt hår vel og merke :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

15.jan.2010 kl.19:53

englemammaogalenemor: Ja, det også! Funker fint for meg som har krøller også, får gredd igjenom... Men nå har jeg jo kort:)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits