Får håpe prinsessa tålte det.

Min vakre Maren Elisabeth får middag. Potet, kjøtt og gulrot. Mmm...
Måtte legge ut dette da det er første gang hun får sitt første middagsglass.
Se hvor trøtt hun ble!
Får bare håpe at hun ikke får vondt i magen.



Apro på middagsglass.
Jeg lurer på hva dere mener om middagsglass? Er det greit eller ikke?
Jeg personlig er ikke flink nok til å lage egne middager. Det hender jo. Men det er sjeldent jeg lager ting fra bunnen av.
Dette har mye med at jeg er 2 barns mor, til pseudotvillinger. Ingen av de sover særlig mye, og begge to krever 110%. Derfor har jeg ikke tid til å stå ved komfyren halve dagen.
Men hadde jeg kunnet velge mellom glass og hjemmelaget, hadde valget falt på sistnevnte.
Fordelen,med disse glassene, er jo at man vet at barna får i seg de næringsstoffene de skal. Og dessuten ingen salt eller tilsetningsstoffer.

Hva gjør dere?

8 Søte ord

Just the two of us!

15.jan.2010 kl.20:00

Jeg gir glass foreløpig, men tenkte jeg skulle prøve meg litt ut i kveld med å lage til han siden jeg har så mye fritid :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

15.jan.2010 kl.20:21

englemammaogalenemor: Ja, men det er så deilig å sette seg ned når de små endelig er i seng:-) Orker ikke begynne med mat jeg da... Hehe:)
Jeg lager maten jeg:)

Vibeke

15.jan.2010 kl.23:22

Hei!

Det tar sin tid, men endelig begynner jeg å komme meg gjennom bunken med kommentarer den siste uka. (Give away og oppussing, med barn og liv osv osv... dårlig unnskyldning, men det er sannheten)

TUSEN TAKK for hyggelig kommentar hos meg! :D

Jeg har ett barn, som har sovet ganske greit på dagtid, og nattetid, og jeg har kun brukt middagsglass. Til hun en dag nektet. Og neste dag og neste dag. Husker ikke når det var, men hun var vel rundt året. Fra da av fikk hun middagen vår... Middagsglass er lettvint og det er da bra mat! :D

Nå skal jeg lese mer her inne. :D

God helg!

Vibeke :)

Randi

16.jan.2010 kl.10:46

jeg syns det er helt greit å gi miggagsglass, kommer til å gjøre det selv i ny og ne tenker jeg. Men har de middagsglass fra 4 mnd, eller bruker du fra 6 mnd?

Melissa- Pseudotvillingmamma

16.jan.2010 kl.12:24

Randi: I sverige har de hvertfall middagsglass fra 4 mnd:-) Jeg gir innimellom noen skjeer 6mnd grøt og glass også!

Elisabeth Minge

18.jan.2010 kl.08:26

Med all den brystmaten den jenta får, så trenger hun ærlig talt ikke så mye annet enda:) Flink du jenta mi. Hjemmelaget eller glass, er hips om haps. Det er jo så lite hun får i den store sammenhengen. Hovedmaten er jo fremdeles bryst og noe grøt, så ikke bekymre deg så mye for det. Se på Johannes:) Hans sunnhet, friskhet og vitalitet sier vel egentlig alt, at du gjør det riktig:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

18.jan.2010 kl.09:48

Elisabeth Minge: Tusen takk for alle de flotte kommentarene mamma.. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits