Ikke tid til overskrift.......

Hei bloggen!

Vi hadde det kjempe gøy i går, men man kjenner det jo dagen etterpå. Så nå sitter jeg bare å lider og er trøtt.
Utrolig godt å få hjem ungene sine.. Gikk faktisk og hentet Maren 08.30.

Vi var hos søskenbarnet til Kim og forloveden hans, der var det utrolig hyggelig, og ikke minst hyggelige mennesker.
Vi har ikke hatt så mye kontakt tidligere, og ikke skjønner jeg hvorfor. De er kjempe hyggelige mennesker, med vett i hodet.

Etter vi hadde vært der, dro vi til ett vennepar av Kim og meg, kjæresten til søskenbarnet til Kim ble med. De andre guttene dro nemlig på konsert.

Når klokka nærmet seg 24, trasket vi avgårde til byen.
Nå, skal jeg ikke fortelle noe mer, men alt i alt, var det en koselig kveld!Det er jo ett ordtrykk som heter "borte bra, men hjemme best". ENIG... Deilig å være hjemme med barna mine.
Det er merkelig nok blitt det beste jeg vet.. Har det klikket for meg kanskje??


Maren skriker... MÅ LØPE!!

2 Søte ord

Pernille

17.jan.2010 kl.21:59

dere to er så søte :)

Elisabeth Minge

18.jan.2010 kl.08:00

Hei snuppelure:)

Takk for at jeg fikk passe det lille vindunderet vårt:). Hun er en gudegave, akkuratt slik som Johannes er. Forstår godt at du synes det er godt å være hjemme med de to hjerteknuserene der. Klikket for deg har det ikke, men du begynner å bli voksen jenta mi:) Jeg sier "begynner" å bli voksen, fordi jeg alltid vil være mamman din, og følger med din utvikling hele tiden. Jeg synes vel at jeg alltid vil være eldst anntar jeg:)ha-ha. Den bekreftelsen får jeg hver dag, når jeg ser meg i speielen.

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits