*Skjønnhetstips*

Nok ett tips fra meg.

Denne gangen gjelder det øyenbryn.
Jeg synes øyenbryn kan være stygge. Spesiellt når man streker de opp med en hard strek.
Jeg har selv gått amok med pinsetten denne uken, og det ble IKKE noe pent. De er tynne, og ugjevne.
Men, når uhellet har vært ute, eller om man har bryn som må få litt farge for å synes fungerer øyenbrynspudder kjempe bra!


Mens jeg skrev dette innlegget bestillte jeg meg øyenbrynstattovering. Så torsdag klokka halv 8 skjer det. Da skal jeg tattovere nye pene bryn. Kostet 3500kr. Får håpe det er verdt pengene!

Har noen av dere erfaring fra øyenbrynstattovering?

7 Søte ord

Ja helt enig i at pudder er bedre enn blyant. Jeg er avhengig av det. Hm..jeg bruker sånn øyenbrynpudder hver dag så kanskje det hadde vært en ide ja å tatovere bryna rett og slett...

Randi

22.jan.2010 kl.11:08

Varer den tatoeringa livet ut eller bare for en periode??

Beate

22.jan.2010 kl.12:36

Bruker dette brynpudderet til H&M hver dag, helt supert!!;)

Ida

22.jan.2010 kl.12:37

Jeg også sverger til øyenbrynsskygge. Har et problem med "glisne" øyenbryn, men med øyenbrynskygge ser de fine ut.. Så spennende med tatovering. Gleder meg til å se hvordan resultatet blir! :)

Mariann Johansen ♫♥♫

22.jan.2010 kl.14:47

Jeg tatoverte øyebryn på meg for ti år siden eller noe... det ble IKKE fint, hun som gjorde det var uerfaren, og det gjorde veldig, veldig vondt. Det skal ikke gjøre vondt til vanlig, i alle fall ikke verre enn vanlig tatovering - dem har jeg flere av, så dette kom av at hun ikke visste hva hun drev med. Fargen ble helt elendig, den skulle være brun, men selv etter to ifyllinger ble den rødlig, og etterhvert som den ble blassere, ble den rødere og rødere.

Når det er sagt, så har det gått ti år siden jeg gjorde dette, og bransjen har fått langt mer erfaring. Jeg ville ikke gjort det igjen, men jeg ser at veldig mange har fått utført veldig pene bryn av folk som vet hva de gjør.

Håper jeg ikke skremmer deg nå, det er ikke meningen altså - det blir sikkert kjempefint! :) Lykke til! :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

22.jan.2010 kl.22:13

Randi: Jeg tror den varer max 7 år. Men, det vil alltid synes litt tror jeg. Jeg er faktisk ikke helt sikker. De sier så mye forskjellig!

Marita Evensen

22.jan.2010 kl.23:26

Oi så spennende! Skulle gjerne ha hatt det selv, men har dessverre ikke råd!

Lykke til :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits