*Tips*

Det er mange som sliter med flokete extensions/løshår.

Løsningen for dere er:After Party Lusterizer er et kremaktig produkt som gir en skinnende blank overflate, i det den legger ned skjell laget. After Party Lusterizer kontrollerer de ustyrlige lokker og etterlater håret silkebløtt.

Den lukter helt utrolig godt. Og er drøy.

Koster 149kr, på blivakker.no.

Ett tips til: Bruk naturbørste.

Løp og kjøp!!

Mens jeg er i gang med å skrive om løshår. Stiller jeg meg til disposisjon, til dere som har lyst på extensions, med keratin fester. Jeg vet hva jeg driver med! Og har mange resultater å vise til.
Billig er det også, i.o.m at jeg kan bestille store mengder hår fra en leverandør.
Så har du lyst på langt, kvalitets hår. Gi beskjed:)

Ingen søte ord

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits