Interiørbilder For ett flott bord! Den potten på bordet har jeg lett etter lenge. Noen som vet hvor de har den??? Nettbutikk??
Se på bildene bak salongen. Utrolig fint!! Orange, er en nydelig vårfarge.

 Jeg elsker speilmøbler.
Skal si dere jeg fikk lyst til å fornye litt her hjemme nå!!!

4 Søte ord

Hegelill

04.mar.2010 kl.16:52

Kjempe fine ting du har funnet, om enn bare på nett ;)

Ha en fin dag videre :D

villahome

04.mar.2010 kl.17:55

Så mye fint :) Den potta som du nevnte er en vinkjøler. Mamma har en helt lik en og de får du kjøpt på presangen og andre gave butikker :)

Line - Mamma og kommende Fru.

04.mar.2010 kl.19:14

Ja takk =)

Marthe Alfredsen

22.apr.2010 kl.19:25

Nydelig! Du har god smak må jeg si! Likte stilen veldig veldig godt :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits