Vemodige ord...

Kjære lesere.

Som dere nå ser. Er alle mine innlegg om barna og meg selv slettet.
Fra dette sekund vil jeg kun skrive om interiør, shopping o.l. Det vil bli lite fokus på meg som person, og få bilder av barna mine.

Kommentaren jeg fikk istad, satt igang en haug med tanker hod meg. Jeg ble både redd, lei meg, usikker og beskymret for konsekvensene av slike påstander.
Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har tenkt konsekvenser av innleggene eller bildene mine.
Nå har jeg snakket med de instansene jeg følte jeg burde ringe. Og heldigvis var det bare tomme påstander fra en sinnsyk person.

Jeg er en utrolig åpen person. Så åpen til tider, at enkelte får meg i vrangstrupen.
For min del, blåser jeg i dette. Men for mine barn sin del, må jeg nesten bry meg. Jeg må beskytte de som står meg nærmest, og det er selvfølgelig barna.

Det er ikke sikkert at Johannes eller Maren synes det er like kult å se bilder av seg selv som ammer, bæsjebbleier eller høre om mammas meninger om det ene og det andre, når de er eldre.
Det er en fremtid. En fremtid jeg har glemt at kommer, men som garantert gjør det.
Det er en fremtid hvor barna mine kanskje må forsvare sin mors meninger, eller bli mobbet for at deres mor la ut bilder av brystreduksjonen sin- eller ammebilder for den saks skyld.

Jeg klarer liksom ikke å skrive de "riktige" tingene. Det blir feil for meg å bare skrive bruddstykker.
Jeg skriver aldri om krangler mellom meg og mannen min, (Vi krangler jo også, som alle par).
Og jeg viser aldri bilder av barna når de ikke har på klær. Der går min grense.
Men ting jeg anser som positivt, kan av andre oppfattes negativt, eller tolket på en helt annen måte enn den jeg mente i utgangspunktet.

Vel, jeg har elsket å blogge. Og jeg har elsket å "by" på meg selv, hjelpe andre, snakke om problemer o.l.
Derfor er det utrolig vemodig.
Men for at jeg skal klare å sove om nettene, og være en god mamma, må jeg få fred fra tanker om jeg har skrevet noe "feil" eller gått for langt i mine innlegg.

Håper dere fortsetter å følge bloggen min.
Vi pusser jo opp huset. Og siden jeg er over middels opptatt av interiør, vil jeg blogge om fremgangen her i huset og kupp jeg har kommet over på interiørfronten.

Legg gjerne igjen en kommentar på dette innlegget. Så jeg vet om det er noe interesse for at jeg skriver interiør, skjønnhet og mammatips innlegg!

Takk for alle søte ord, hjelp og støtte jeg har fått!

17 Søte ord

mammawesterheim

30.mar.2010 kl.20:10

Et utrolig gjennomtenkt og flott innlegg, du vill alltid være en god mor melissa det trur jeg ingen tviler på =)

Hege - Snart mamma til to

30.mar.2010 kl.20:19

Hva slags kommentar? :(

Velkommen etter..

30.mar.2010 kl.21:46

"det er ikke sikkert johannes eller maren syntes det er like kult å se bilder av seg selv som ammer, bæsjebleier eller høre mammas meninger om det ene eller det andre, når de er eldre". Det du nettopp skrev her kommenterte jeg for en stund tilbake da du for ente gang publiserte bilder av barna dine mens de ammet. Jeg utrykkte min bekymring i forhold til at du la ut slike personlige bilder. Da avfeide du meg blankt og mente at basert på din oppdragelse av barna ville de ikke ta seg nær av slike bilder. Men alle de pedofile menneskene der ute i den store vide verden offret du ikke en eneste tanke... Så, som sagt, velkommen etter..

Melissa- Pseudotvillingmamma

30.mar.2010 kl.22:29

Velkommen etter..: Du konstanterer jo akkuratt det jeg skrev i innlegget. At jeg ikke før nå har tenkt så mye på fremtiden.

Så jeg unnskylder det, og at jeg avfeide deg blankt.

Håper unnskyldningen blir tatt imot, og at du nå forstår at jeg aldri mer vil publisere en eneste ting av mine barn!

Jeg har tenkt for lite på konsekvensene av blogging.

Hanne-Line

30.mar.2010 kl.23:12

Synes det er bra jeg! Elsker måten du har innredet huset ditt på, hvordan alt er satt sammen! Du er kjempe flink! Har blitt helt forelsket i bloggen din! :-)

anonym

31.mar.2010 kl.09:42

Takk for fine innlegg om bar og hjwm... Jeg skjønner at du ble lei deg! Stakkar.... Tenker på deg!

Silje Elise

31.mar.2010 kl.11:24

Jeg kommer fortsatt til å lese bloggen din, Melissa! :o)

Men hvis du har lyst til å blogge om mer personlige ting, så kan du kanskje gjøre som Ida W, og lage en lukket blogg! Da vet du hvem som er innom og leser! :o)

31.mar.2010 kl.19:11

SV, æsj, fikk ikke sett hva du svarte da... :(

Men skjønner deg godt...Er en grunn til at jeg ikke legger ut bilder og deler alt med alle:)

Ida

31.mar.2010 kl.19:59

Veldig synd at du slutter med det, men håper jo på litt "sinnainnlegg" en gang i blant da:) Jeg synes i hvertfall at bloggen din var veldig bra, men jeg forstår at du vil verne om barna dine. Det går jo ann å begrense deg litt mtp hva slags bilder du legger ut, og hva du skriver. Jeg ser ikke problemet med å legge ut et lite bilde av barna en gang i blant, og kanskje skrive en liten oppdatering på hvordan det går med dere:) Håper du gjør det.

Melissa- Pseudotvillingmamma

31.mar.2010 kl.20:05

Ida: Jeg klarer liksom ikke dy meg fra å skrive ALT.

Det blir liksom alt eller ingenting:-)

Men det kommer nok litt i ny og ne!

Ida

31.mar.2010 kl.20:34

Hihi, skjønner det da:) Bloggen din har i hvertfall vært god underholdning:)

HeleneMarie

01.apr.2010 kl.00:15

Leser bloggen din uansett Melissa! :) Kjempe fin og må få si at dere har et fantastisk flott hjem..:) Syns du virker som en kjempe god mor!
Men det er noe i det der om at barna skal vokse opp og kanskje finne det du har skrevet på nettet.. Vet hvertfall at jeg selv setter pris på at mamma ikke utleverer alt om meg på sin blogg.. (ikke at hun hadde gjort det uansett iogmed at jeg er voksen) men jaa man må lissom tenke på å vise barna litt repekt også..:)
Fortsett med interiør og alt det du brenner for.. I LIke it..
God påske til hele familien:)

sonja

01.apr.2010 kl.16:26

synes et er synd at du får ufine kommentarer som fører til at du føler du må "sensurere" deg.. du skriver på en veldig åpen og morsom måte. virkelig digger bloggen din! du er modig som skriver så åpent om alt du føler for å skrive om. men selv om du skal skrive litt mer "sensurert" heretter vil jeg absolutt følge med! interiør-bildene dine er kjempeflotte! fortsett sånn! KEEP UP THE GOOD WORK GIRL:)

Leit

01.apr.2010 kl.17:47

Har fulgt med på bloggen din i noen måneder og vært innom hver dag i perioder. Det var fordi du skrev så åpent og fritt, jeg lærte så mye av det du skrev. Skjønner godt at du vil værne om privatlivet.

Takk for at jeg fikk ta del i hverdagen din. Kommer kanskje til å titte innom innimellom.

Mariann Johansen ♫♥♫

04.apr.2010 kl.22:34

Jeg vet ikke hva jeg skal si... personlig har jeg aldri reagert negativt på noe av det du har lagt ut, verken om barna eller annet. Du ER jo veldig åpen på bloggen, men som leser syns jeg det har vært positivt.

På den annen side er jeg selv tilhenger av å ha ekstremt tett filter når det gjelder barna. Selv om JEG ikke ville syns det var pinlig å skrive om ammeproblemer, løse babymager, såre brystvorter og alt det som (helt NATURLIG) følger med det å ha barn, kan jeg ikke være sikker på at barna mine syns det er OK når de blir litt eldre. Så... jeg har vel også blogget mindre om dem i det siste, og det er helt bevisst.

Det er litt synd.. for da blir alle bloggene litt sånn "solskinns- blogger", alle legger ut bare de fine og hyggelige tingene. Det er jo egentlig litt kunstig, det også?

Dilemma dette her altså.. men barna må jo komme først.

Melissa- Pseudotvillingmamma

05.apr.2010 kl.09:25

© Mariann Johansen: Barna kommer alltid først, og nå må jeg nesten verne de litt. Fikk jo en kommentar om at jeg var meldt til barnevernet for incest fordi sønnen min var med meg på do og tørket meg på leggen med papir.

Jeg ringte til barnevernet, men de hadde ikke hørt noe. Så da var det nok bare oppspinn fra en sinnsyk person.

Etter det fikk jeg litt panikk, og fant ut at jeg må verne de fra slikt.

Deilig å begynne bloggingen på nytt, uten de gamle innleggene der jeg bydde litt for mye på meg selv:-)

Mariann Johansen ♫♥♫

06.apr.2010 kl.16:01

Ja, jeg leste om det, husker ikke om jeg kommenterte. Folk er jo helt loco, du har jo sagt flere ganger i ettertid at han ikke akkurat tørka deg i skrittet....!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits