Feber på prinsessa og frustrert Melissa.

I dag har den lille prinsessa mi feber for første gang. Med 125mg paracet innabords har hun 39.8 i temperatur.
Stakkars. Hun er litt snufsete, men ikke noe annet jeg har bemerket meg.
Kan det være halsbetennelse? Hva tror dere?

Jeg må si jeg har vært heldig med sykdom som har rammet barna. De har faktisk ikke vært ordentlig syke før. Johannes har hatt omgangssyken, men det er det eneste.
Men er det ikke slik at barn som er mye syke blir friske som voksene, og omvendt? Eller er det bare en myte?

Nå glapp alt ut av meg, hadde så mye å blogge om. Men nå er det desverre borte vekk.

Men dette må jeg skrive:

Jeg må si at jeg virkelig har tatt meg nær av alle de negative kommentarene jeg har fått i det siste. Jeg blir faktisk veldig lei meg jeg. Føler at uansett hva jeg skriver, så er det noen som vrenger og vrir på det.
Det rare er jo at det somregel er samme ip-adresse. Så det er tydligvis noen som virkelig vil ta rotta på meg.
Hvorfor vet jeg ikke.
Alt jeg har gjort gjennom denne bloggen er å være ærlig. Jeg har ikke lagt sjul på noen ting. Jeg har somregel skrevet om ting som kan hjelpe andre på ett vis. Jeg er ikke typen som forteller og skryter av alt det flotte som skjer. Jeg skriver ikke om  alle pengene mine, alt jeg har oppnådd eller hva jeg er flink på. Jeg er ingen selvdigger. Og jeg er veldig ydmyk. Hvorfor sparker dere folk som ligger "nede"? Eller, ikke akkuratt nede. Men jeg har på en måte eksponert meg mye, og hvorfor slenge med leppa da?

Det er akkuratt som at noen mennesker leter etter ting å sette fingeren på.
Ja, som for eksempel: "Røyker du og ammer barna dine???". " Du hadde ikke fått gitt melk til nyfødtintensiven siden du røyker" Hva er poenget med å skrive det slik? Fordi du har sett meg ta en røyk i byen? Eller på trappa mi hjemme? Du har jo ikke peil på om jeg tar meg en røyk og ammer etterpå. Du har heller ikke peil på om jeg røyker 1 sigarett eller 50 om dagen. Og jeg tror ikke jeg gidder å forsvare meg engang. For egentlig har ingen noe med akkuratt det, selvom jeg forstår at du spurte meg. Men man kan skrive det på en litt annen måte, og ikke angripe meg slik. Jeg føler meg jo helt idiot. Og i tillegg skjuler dere dere bak anonym? Om du viste at jeg tok en røyk nå og da, må du kjenne meg. For det er ikke ofte jeg røyker!!

Dagens utblåsning!!

23 Søte ord

Det er ikke sånn 3dagers feber da? En av barnesykdommene. Går over av seg selv. God bedring til snuppa :)

Så teit at noen skal ødelegge med dumme kommentarer! Jeg har ikke fått noen hittil, og håper jeg ikke får noen heller. Veldig unødvendig å slenge dritt synes jeg.

Juliane

03.apr.2010 kl.11:43

Hei Melissa. Det var jeg som la igjen den kommentaren om mormelk banken ikke tar imot melken om du røyker. Du har jo selv sagt fler ganger på bloggen at du røyker , å siden det virket som du ikke hadde snakket med sykehuset om dette så sa jeg fra det jeg viste. Jeg har ALDRI lagt igjen kommentar hos deg før , så da bør du nok sjekke ip-adressene litt bedre :)

Har lest bloggen din ganske lenge nå , å jeg synes du er tøff og rå som er så ærlig. Har selv en blogg som jeg oppdaterer sjeldent, men også fordi jeg ikke hadde taklet alle negative kommentarer som kommer.. For de KOMMER.. Hehe.. Å dette vet jeg hører med... Å min kommentar var virkelig ikke ment for å såre. Det er ikke alltid så lett å se på skriften hvordan jeg mente det.. hehe :)

I allefall.. beklager at du blei såra, det var ikke meningen. Å selvom du kanskje får mye negative kommentarer , så er det nok overskudd av oss som virkelig liker bloggen din ! :)

03.apr.2010 kl.11:46

Du kan takke deg sjøl som har hatt friske barn. du ammer og du har ikke dem i barnehage. Da får du friske barn! Ingen sammenheng mellom mye syke som små og friske som stor. Jeg var aldri i barnehage og jeg ble amma av mor som røka ;-) !!! Er ALDRI sjuk, ikke som barn og ikke som voksen.

Du virker som en tøff jente derfor tror nok folk at de kan skrive hva de vil til deg. men alle ville blitt lei seg hvis en fikk sånne komentarer som du får av og til trur jeg! Det ville jeg!! Leser bloggen din hver dag. Hvis jeg ikke hadde likt den kunne jeg jo bare latt være. blir lissom sånn som når folk klager på Paradis hotel - la vær å se da vel!! Ha en fin dag sammen med den herlige familien din Melissa.

Ella

03.apr.2010 kl.11:50

Hei,

Jeg har fulgt bloggen din en stund nå, syntes det er spennende å lese om hverdagen til en småbarnsmamma. Også liker jeg godt interiørinnleggene dine, ser ut som du har et stilig hus! Blir inspirert jeg!

Jeg reagerte også på at du har sagt tidligere at du røyker, og ammer. Ante ikke at det var sånn at man kan "amme seg tom" for den melken som har blitt påvirket av røyk, for så å amme "frisk" melk.. Men dette er jo også ditt valg så klart. Litt av utfordringen med å ha en blogg er vel akkurat dette, at folk må få si hva de mener om det som blir lagt ut. Alle har en mening, også er det alltid noen som liker å rakke ned på andre...kanskje for selv å føle seg bedre...? Syntes uansett at folk må tenke på hvordan man ordlegger og uttrykker seg, i alle sammenhenger.

Vel, det var det jeg hadde på hjertet. Jo, også en ting til. Du har ekspandert deg mye skriver du, mener du eksponert kanskje? :)

Håper lille jenta di snart blir frisk! Ha en fin fin påske videre! :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

03.apr.2010 kl.12:02

Ella: Jeg trodde ikke jeg hadde skrevet det før jeg. Uansett da, nikotinet går ut av morsmelken etter 90minutter. Akkuratt som alkohol da. Man kan jo drikke ett glass vin, og vente 3 timer med å amme:-)

Så man kan ikke pumpe ut "nikotinmelken". Men man må vente en stund før melken er helt tom for det da:)

Jeg mente eksponert ja! Haha.. Har forandret på det nå:)

Takk for kommentar!!

Melissa- Pseudotvillingmamma

03.apr.2010 kl.12:03

Lill Anette: Det høres sannsynlig ut:) Takk!

Melissa- Pseudotvillingmamma

03.apr.2010 kl.12:07

Juliane: Så fint at du skrev med navnet ditt! Det var ikke din kommentar jeg mente hadde samme ip-adresse. Men endel av de andre kommentarene jeg har fått tidligere.

Jeg forstår at dere lurte om dere tidligere har bemerket dere at jeg har røyker. Jeg trodde faktisk ikke jeg hadde skrevet noe om det på bloggen jeg:-)

Men, nå vet ihvertfall alle at jeg ikke gir morsmelk med nikotin!

Takk for at du kommenterte, og jeg forstår nå hva du/dere mente med kommentaren.

Unnskylder om jeg ble ufin mot deg.

Ha en fin dag:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

03.apr.2010 kl.12:08

Anonym: Tusen tusen takk du:) Det gjorde godt å lese en slik kommentar også!

Ja, mulig jeg virker veldig tøff. Men jeg er egentlig ikke det:-)

Takk for at du leser bloggen min også.

Randi

03.apr.2010 kl.13:12

Hva i allverden daaaa.. Jeg har ikke lest bloggen din de siste dagene fordi jeg har vært på fjellet. Men jeg må si jeg blir nokså sjokkert når dine lesere mener du må sensurere bloggen. Jeg har ikke reagert en eneste gang jeg da.... Pesonlig hadde jeg nok ikke lagt ut bilder av arr f.eks, men je blir da overhodet ikke sjokkert over at folk er såpass åpen og frimodig i dag. Herregud, det er så mange åpne bloggere og jeg antar at det er få som blir spesielt sjokkert over sånne ting i dag. Vi lever i 2010 og om ti år og barna dine er eldre, så er det nok enda mindre som sjokkerer oss. Dessuten er nok bloggen din slettet og glemt lenge før den tid ;)

Det er jo nettopp åpenheten din jeg liker, så jeg syns det er synd om du må forandre bloggingen din pga andre.

Hva med å forhåndsgodkjenne kommentarer, så slipper du i allefall å se om igjen teite kommentarer. Og dersom det ofte er samme ip-adresse, så hadde jeg i allefall sperret denne adressen. Vet ikke hvordan det gjøres, men vet mange har gjort det..

Melissa- Pseudotvillingmamma

03.apr.2010 kl.18:06

Randi: Vel, det at jeg la ut bilde av arrene mine var en handling jeg gjorde på inpuls. Jeg har en tendens til å gjøre slik. Uten å tenke over konsekvensene.

Jeg skulle gjerne forhåndsgodkjent, men jeg vet ikke hvordan jeg gjør det. Vet du?

Takk for at du liker bloggen min Randi:)
SV: Tusen takk :) Ja har lest at man kan få litt problemer med amminga ved reduksjon ja. Men så bra at du har kommet så bra ut likevel! Ikke alle som er like heldige :) Du har kjempe søte unger :)

Randi

03.apr.2010 kl.18:45

gå på oppsett. du forandrer under "kommentarer"

Nathalie

03.apr.2010 kl.19:08

jeg digger bloggen din jeg :-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

03.apr.2010 kl.19:24

Nathalie Takk:-) Hvorfor linket du til Ida sin blogg med navnet ditt?:)

Nathalie

03.apr.2010 kl.20:00

ja det lurer jeg på selv også:)

Nathalie

03.apr.2010 kl.20:01

det lurer jeg på også:)

Marte

03.apr.2010 kl.20:14

Jeg synes det er fint at du skriver om deg og ditt. Det er jo hovedsaklig grunnen til at jeg liker bloggen din ! :) At du er ærlig, og forteller på godt og vondt. Du bestemmer jo selv hva du vil legge ut og ikke, og synes det er kjempeteit at andre skal legge seg opp i hva du gjør eller ikke gjør.

Hvordan er formen din forresten? Er du i bedre form ? :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

03.apr.2010 kl.20:32

Nathalie: Merkelig:-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

03.apr.2010 kl.20:35

Marte: Tusen takk Marte:-)

Jeg er faktisk i bedre form ja.. Merker det blir bedre for hver dag som går. Men Maren er urolig om nettene nå, så jeg er litt mer trøtt en vanligvis. Men det er jo ikke rart:)

Magen er hvertfall bedre. Og hodepinen er så godt som borte.

Hyggelig at du spurte!

Silje Elise

03.apr.2010 kl.21:45

Melissa, ikke bry deg om hva andre mener! Skriv om akkurat det du føler for! Hvis folk ikke liker det du skriver, så får de la være å lese bloggen din! Så enkelt er det! :o) Jeg leser bloggen din fordi jeg syns det er ålreit å se åssen ditt liv er, på godt og vondt, og så syns jeg det er morsomt å "sammenligne" litt åssen døtrene våre utvikler seg, siden det bare er ca én mnd mellom de.

Det er dessverre sånn at enkelte mennesker syns det er helt greit å rakke ned på andre, og det er synd! Skjønner ikke at noen kan finne glede i å ødelegge for andre..

Stå på videre! :o)

Ha en fortsatt fin påske!

Melissa- Pseudotvillingmamma

03.apr.2010 kl.22:13

Silje Elise: Tusen tusen takk Sije!

Jeg synes du var ei nydelig jente, håper vi møtes en gang til.

Du var jo litt som meg, veldig ærlig og rett fram:)

Ha en fin påske dere også:-)

Silje Elise

04.apr.2010 kl.15:34

Bare hyggelig! :o)

Takk for det! Ja, det hadde vært koselig å møtes igjen! Jeg er jo i Sarp i ny og ne, så det kan la seg gjøres! :o)

Melissa- Pseudotvillingmamma

04.apr.2010 kl.15:54

Silje Elise: Si ifra neste gang det er fest hos Ann-Carolin da:-)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits