Oppdatering.

Hei, kjære trofaste blogglesere!

Ja, i dag har min mamma og jeg vært i Oslo. Hva vi har gjort kan jeg ikke si før jeg har fått tillatelse. Enn så lenge er jeg nektet å skrive noe om det, og jeg forsår i og for seg hvorfor. Haha,mamma..

I morgen skal jeg også vise dere litt interiørforandringer både inne og ute. Jeg har jo fikset litt ute på trappa siden solen har tittet frem. Men apro på været, jeg hørte rykter om at det var meldt minusgrader i oslo-området til helgen?? Hæ? Skal det aldri ta slutt? Sjekket yr.no nå. Og nå stod det 12 grader.. Vi får vente å se:-)

Vi har lykkeuke vi, vinner alt som er. Mamma har vunnet noe, (Kan ikke si hva). Og Kim har vunnet sonen pakke fra Tv2, men vi vet ikke hva den inneholder da. Ikke ofte vi sender inn på slike Tv konkurranser.. Eller, jo, jeg er mester i det.
Men når barna står opp klokka 5, og det er 2 timer til god morgen norge må man finne på noe.
Siden vi har lykkeuke skal vi spille lotto og skrape skrapelodd for alle ukepengene til ungene.. Hehe, neida.
Men, vi skal i alle fall bruke en god del på å vinne, for jeg vet at vi vinner til slutt.

Tilbake til det jeg snakket om. Interiør... I morgen kommer det bilder av nye gardiner, nye utepotter +++.

Og for å fortelle litt om barna igjen, Maren har begynnt å krabbe skikkelig. Men bare når hun gidder. Hun er nemlig veldig lat. Hun har lekt med grus, gress, sittet i bæremeis og husket, for første gang, vel og merke.
Johannes har blitt allergisk igjen, og er i drit dårlig form. Han bare griner og griner stakkar.
Ikke lett å finne på noe med han om dagen, samtidig som Maren kjeder seg ihjel her inne.

Forresten, i morgen tenkte jeg å ta barbermaskinen på resten av hodet. Jeg er ikke helt fornøyd med håret. Derfor kan jeg ta bort alt, og bruke mine lace fronter om jeg absolutt skal ha litt hår.
Dessuten er luer veldig in i vår. Så om jeg fryser på hodet, skal jeg nok finne noe å ta på.

Skrives i morgen, husk å titt innom da!!!

Slik ser jeg ut når jeg blogger. Dette er noen dager siden da.

3 Søte ord

henriette<3

14.apr.2010 kl.22:17

sykt fin header og design! (Y)

Anniiken Nord

15.apr.2010 kl.11:45

:O ta vekk alt håret?? Det hadde jeg aldri turt! Tøffing :P

Mamma

15.apr.2010 kl.20:18

Den smukke kler alt. Så bort med håret Melissa:). Når det gjelder meg, så håper jeg du kan holde på hemmligheten. I alle fall til jeg har vært med på mimrefest,russ-85 :)). Gleder meg til det, se!.

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits