Litt interiørbilder, og kveldssnakk.

Litt fiksing her i heimen igjen. Pengene tok slutt, så det ble ikke så mye men.

 Jeg elsker sølvhjerter jeg. Har blitt helt hektet!! Nydelige blomster? Ps: Står de lenger enn rosene? Har aldri kjøpt slike før. Jeg er dritt lei av å kjøpe roser hver uke. Det er svindyrt. 100kr for en bukett i uka. Og jeg pleier å kjøpe 2... Dyrt. Kan spare endel på å kjøpe fake tror jeg!

 Har noen tips for hvordan jeg skal få rengjort denne? Det tok fyr i papiret når mamma lånte den. Og nå er det brent fast masse i glasset. Roser, roser, roser.. Nydelig, men som sagt sinnsykt dyrt. Forresten, jeg har en plastduk over linduken min. Så slipper jeg å stryke ny duk hele tiden. Barna mine liker nemlig å spise selv. Kan dere se hjertet inne i lysekronen?

Vel, det var det. Kanskje det kommer fler bilder snart. Det er jo lønning neste uke!!:)Maren har forresten vært på helsestasjonen i dag, og det gikk veldig veldig bra. Hun er en stor jente. Og var veldig flink til å vise seg fra sin beste side inne hos helsesøster. Er det ikke rart hvor stolt man blir av barna sine?

I morgen tenkte jeg å ringe på en klinikk i sentrum, og spørre om de har tid til å spraye meg brun. Søsteren min har gjort det, og det ble knallfint!
Også hadde jeg store planer om å farge håret i morgen, men det spørs om jeg har nok energi etter jeg har sprayet meg.

Nå er det natten her i huset. Jeg er ganske sliten nå. Skal ikke mye til.
Har litt dårlige oppdateringer på sykdomsfronten også, men det har jeg ikke så lyst til å skrive enda.
Maren har heldigvis blitt bedre om nettene da. Og vi er ute i finværet hele dagen, så hun bruker masse energi og får frisk luft. Tror at det er veldig vesentlig for nattesøvnen å få litt frisk luft iløpet av dagen. Det hjelper i alle fall for min nattesøvn.

Merker at dette innlegget ble helt uten mål og mening.
Men hodet er fullt av tanker nå. Både positive og negative. Og da blir det ofte slik.

Jeg må bare si en ting (skrive), ser på tangerudbakken nå. Og de driver å tar armhevninger. Det er det teiteste jeg noen gang har sett. De jukker rett og slett på gulvet, og armene stod helt stive som stokker, limt fast i gulvet.
Ler meg skakk ihjel her jeg sitter, å føler meg utrolig usympatisk og slem.
De trenerne stod å humret og lo de også, og sa at de lurte på hvilken øvelse det var.
Hun Hege-Anette som er svaksynt er jo kjempe morsom hun også. (Sikkert uten at hun mener å være morsom).
Det er bare hele fremtoningen.
Ikke noe vondt mot de som er anderledes. Men det er moro å se på. Det tror jeg flertallet er enige med meg i:)

Tror jeg skal avslutte her, og heller komme tilbake sterkere i morgen!

Ha en god natt alle mann:)

5 Søte ord

Lisa Marie

15.apr.2010 kl.21:12

Hei kjempe fin blogg!:)
Alltid koselig og søtt med hjerter:))

Therese

15.apr.2010 kl.21:51

Kjempe flotte hjerter!! Hvor har du kjøpt de? Elsker selv hjerter...

Melissa- Pseudotvillingmamma

15.apr.2010 kl.21:53

Therese: På en interiør forretning på borg storsenter jeg tror heter HK interiør:)

karolinehaukaas

16.apr.2010 kl.08:23

De har masse flotte roser på Rema 1000 til en billig penge.. Akkurat nå har de kampanje, 10 roser 39 kr, og de er like bra som blomsterforretningene sine! :D

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits