TrustBuddy- lån penger-lån ut penger.

Som de fleste ser, har jeg en ny annonse her.

TrustBuddy er et nettbasert samfunn/community hvor buddies møtes for å kunne låne penger til og fra hverandre. TrustBuddy har spesialisert seg på å tilrettelegge at du som långiver eller låntaker skal kunne ha en bedre og enklere hverdag. Alle norske statsborgere over 18 år er velkommen til å bli medlem i TrustBuddy. Hele konseptet er basert på hurtige transaksjoner mellom buddies på en trygg og god måte.

Vi vet at mange av oss kommer i situasjoner hvor man raskt trenger kr 500 ? 5000,- uten at man nødvendigvis har dem på konto akkurat der og da. TrustBuddy er en fin måte å dekke dette behovet, samt gi andre medlemmer mulighet for å tjene noen kroner ekstra på oppsparte penger man ikke trenger umiddelbart.

Alle låntakere blir kredittsjekket før lån blir innvilget for å redusere risiko for mislighold.

Innskudd fra långiver sikres ved at utlånt beløp til låntakere spres på mange forskjellige långivere.

TrustBuddy har samarbeid med Lindorff for å sikre innbetaling fra hver enkelt låntaker

Altså, man kan låne penger ut til andre, og låne penger selv. Smart konsept??

Jeg fikk ett spørsmål om jeg støttet kredittkort. Og svaret på det er JA!!
Det er kjekt å ha det i bakhånden om noe uforutsett skulle skje.
Si for eksempel at man venter på utbetaling fra NAV, da kan man låne litt herfra i mellomtiden.

Så dette anbefaler jeg på det sterkeste! Trykk dere inn på linken på siden av bloggen min. Og lån litt penger i dag:)Man kan for eksempel låne penger til en bunad som man kan bruke på 17.mai.. (Ironisk)
Vel, mulighetene er mange!
10 Søte ord

anonym

23.apr.2010 kl.10:51

Ja, enig med deg at det er lurt og ha i bakhånd, men å låne til en bunad?... Jeg hadde heller spart det på forhånd! Det gir et sunnere forhold til økonomi istedenfor å ta raske løsninger! Men absolutt lurt innimellom ja!

Aksjebloggeren

23.apr.2010 kl.11:31

Et interessant konsept. Takk for tipset :) Med 12% rente for å låne ut er jo dette en god deal.

Melissa- Pseudotvillingmamma

23.apr.2010 kl.11:37

anonym: Det var ett litt ironisk eksempel:-)

Bjørn

29.apr.2010 kl.21:27

Finanstilsynet advarer mot tjenester markedsført av TrustBuddy.
Finanstilsynet har mottatt opplysninger om at TrustBuddy tilbyr kunder en plasseringsmulighet på TrustBuddykonto til minimum 12 % rente.
Finanstilsynet gjør oppmerksom på at TrustBuddy ikke har konsesjon til å tilby banktjenester i Norge, og foretaket har derfor ikke tillatelse etter norsk lov til å ta imot innskudd. Dette innebærer også at Finanstilsynet ikke har tilsyn med selskapet eller har godkjent de tjenester som selskapet tilbyr, og at selskapet ikke er tilsluttet den norske innskuddsgarantiordningen. Finanstilsynet anbefaler derfor investorer å ikke inngå avtaler med eller overføre verdier til TrustBuddy.
Finanstilsynets konsesjonsregister inneholder oversikt over alle foretak som har tillatelse til yte banktjenester i Norge. På nettsidene til Finanstilsynet finnes også en liste (ikke fullstendig) over aktører i markedet som opererer uten tillatelse.

Monica

04.mai.2010 kl.14:04

Google trustbuddy!

Vær forsiktig med dette!

Melissa- Pseudotvillingmamma

04.mai.2010 kl.14:24

Monica: Jeg har funnet det ut, og har fjernet banneren:-)

anita hansen

20.mai.2011 kl.14:59

trustbuddy er sikkert en grei ting om man raskt trenger penger,men er dette seriøst nok??kan man risikere å havne i en skikkelig felle?? .leser dette over og blir skeptisk :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

20.mai.2011 kl.17:17

anita hansen: som du sikkert ser, er annonsen fjernet! Dette var ikke seriøst nok nei:-)

Express Lån

15.jun.2011 kl.16:55

Egentlig litt synd det der, for tanken bak er ikke dum.

mustafa

05.okt.2011 kl.09:24

he jeg er mustafa min trusbuddy det send med 5.000 min jeg vett ikke horden det flyiin du for klear ogs send med svert me

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

23, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits