Røde negler!

  Nylakkerte røde negler!

Hva synes dere om røde negler?
Fint eller harry?:-)

4 Søte ord

Lilli

23.apr.2010 kl.15:22

Fint (:

VeronicasBoble

23.apr.2010 kl.15:33

Jeg liker negler med farge på! :) Røde, lilla osv. Alt etter stilen din egentlig. Selv elsker jeg å lakke mine lilla, spesielt om vinteren. Da er det ekstra viktig med litt knæsje farger for å få opp humøret. Nå som det går mot sommeren har jeg tonet det ned til lys rosa, matchende på hender og føtter (:

Stilig!

Dea Kristiansen

23.apr.2010 kl.19:40

fint :)

Isabel - fotograf og mamma

24.apr.2010 kl.16:51

Jeg elsker røde negler. Synes det er fresht, og sommerlig. Har røde negler akkurat nå faktisk (slitt farge da, siden jeg tok den på for over en uke siden).

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits