Nye gardiner!

Nye gardiner i vinterhagen (Igjen).
Jeg har lånt de av mamma.
Fine?

Tross alt det fine i fremmed duft, helt ren alene er hjemmets luft.

3 Søte ord

VeronicasBoble

23.apr.2010 kl.15:34

Morsomt å se noe som bryter fargene litt hjemme hos dere. Jeg har merket meg at det er mye lyst, litt sterilt i mine øyne - så flott å se noe med litt annet på! Selv er jeg nemlig ekstremt glad i konstraster :)
herlig!

Melissa- Pseudotvillingmamma

23.apr.2010 kl.16:06

VeronicasBoble: Enig.. Det går mest i lyse toner, og pudder-farger her!

Men sterilt vil jeg ikke kalle det, siden det er ting overalt. Tepper, puter, leker, o.l...Og det er jo ganske hjemmekoselig, men lyst:) Men farger frisker selvfølgelig opp!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits