Selvplukkede blommor.

"Blomster er Guds sendebud fra en annen, fullkommen verden.
Elmer Rutherford"

Har vært ute i hagen å plukket blomster. Det er helt utrolig deilig at våren er her, og at jeg faktisk kan plukke blomster i hagen.

Blomsterbeddene (Var det feil skrevet?), ute, har den lille hundejævelen min tatt for seg. Alle rosebuskene mine, er dratt opp av jorda og drept. Hun har kommet inn stolt som en hane en million ganger, og vist seg frem med rosebusken i ,munnvika.
Nå er det ikke håp for de lenger, de er helt ihjeltygd.

"Roser er røde, fioler er blå,
druer er søte og du er like så."


 Nydelige hjemmeplukkede blomster.

Og apro på lamper i forrige innlegg, dette er den nyeste vegglampen. Ikke av beste kvalitet, men den duger imens.
Søte ord

Hilde-Kristin

24.apr.2010 kl.16:01

Åh, gleder meg jeg til jeg kan plukke blomster selv ute.. er vel enda en liten stund til da;)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits