Interiørplan nr.1

To do:

Male vinduskarmer og lister hvite.
Mure igjen muren med ny mur isteden for murstein
Legge nytt gulv først og fremst på kjøkkenet og i gangen.
Male og tapesere gangen, trappa og gangen oppe.
Tapet på soverom + maling av karmer og lister.
Male rommet til Maren, og innrede.
Borre hull ut til ventilator.

Vel, det er det som må bli gjort så fort som mulig..

Søren at det er så mye jeg vil ha gjort, med så lite energi å ta av. Jeg er utmattet, og har mer enn nok med barna. Men disse tingene henger virkelig over meg. Klarer liksom ikke slappe av helt før dette er ute av verden.

I tillegg til det skal vi  sette opp port og gjerde. Ha ny singel, og legge en duk og lage bedd der hvor ugresset vokser som verst. Jo, og karmene skal males hvite. Ahh... Kunne jeg bare gjort alt dette på en dag:-)

Litt bilder fra stua i dag.
Ønsker meg dette databordet. Noen som har noe lignende de vil selge?


3 Søte ord

livelaughlove2010

28.apr.2010 kl.19:27

Godt å se at flere har lang MÅ liste. Min føles til tider endeløs! Vi må vell bare tenke på hvor godt det føles å stryke ting fra lista, så blir det litt lettere å komme igang;)

Utrolig vakkert hjem dere har! :o) Babyen min har også den gåstolen der..

Ha en fin kveld:)

lykkelideppa

28.apr.2010 kl.20:16

Kjempe lekkert i stua di :) Det er virkelig ikke nok timer i døgnet til å få gjort alt en skal rekke, spesielt ikke når man er tobarnsmamma ;)

Victoria Eileen

30.apr.2010 kl.09:02

du har ett utrolig fantastisk hjem! Nydelige detaljer:)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits