Meldt på UNGE MØDRE.

Nå har jeg blogget lite i det siste dere. Unnskyld for det.

I dag har mamma, Maren og jeg vært ute å handlet litt. Kim og Johannes har vært i Sverige.
Jeg og ungene fikk utrolig mye klær av mamma, noe av det skal dere få se i morgen, for i morgen skal vi ha "innflytningsfest", og jeg har hele 3 antrekk å velge mellom.. Skikkelig uvant for meg, som skjeldent kjøper meg noe. Jeg er typen som syr om og låner av mamma. Og jeg er aldri helt fornøyd.

Ja, som sagt skal vi ha fest i morgen. Ca 1.år for seint. Vi kjøpte jo dette huset i mai i fjor. Guri, tenk at det har gått 1. år alt.
Men endelig har vi fått dratt sammen en vennegjeng som er klare for punsj og tyrker shotter. Jeg skal virkelig ha det gøy, for det er jammen ikke ofte jeg går ut. Jeg er den "hjemme" typen. Skikkelig kjærring. Dessuten er det ikke bare bare å få barnepass for to natteravner, som foretrekker å være våkene på natten. Johannes er flink da, men Maren derimot, er helt koko. Spesiellt når puppen er ett annet sted enn henne.

Og en nyhet til dere. Jeg har meldt meg på unge mødre, mer enn det sier jeg ikke!!

Jeg vet ikke hva jeg tenker om å bli filmet og være med i en slik serie. Jeg føler at noen av de som har vært med har virket dumme som brød. De har kommet med merkelige utsagn, og usammenhengende setninger, noe som forteller meg at kanal FEM klipper det litt ettersom hva de føler er viktig å legge vekt på.

Det jeg lurer på da, er om jeg som "deltager" har lov til å velge selv hva de får vise på skjermen?
Eller er det slik at de bare filmer, klipper og limer og sender det rett på TV uten godkjenning fra meg?

Så ett lite bilde.

I dag har jeg for første gang vært i byen UTEN hår. Kan tro jeg følte meg teit.. Fy flate sier jeg bare. Jeg har ALTFOR lav selvtillitt til å gå uten....


11 Søte ord

Jeg syns du er fin uten hår jeg:) Du kler det!!!!

Det med unge mødre så tror jeg at de klipper og ordner som de vil. De vil jo lage tv ut av det.

Jeg leste bloggen til en som hadde vært med på unge mødre og hun hadde ikke fått sett noenting av det før det kom på tv. Du skriver vel sikkert under på en kontrakt elller noe.

Kommer du med så får du sikkert masse info om dette,

Masse lykke til:) Det hadde vært gøy og se deg på tv:):)

Helle Cecilie

30.apr.2010 kl.20:12

Vi har også meldt oss på:) Har fått inntrykk av at de kan klippe å lime som de selv vill:) Var noe slikt camilla kvarsvik sa!

Janne

30.apr.2010 kl.20:30

Nei så kjekt!!!!gleder meg til å se deg på skjermen.Og håret er jo begynne å vokse ser jeg!!!kos deg på fest i morgen!!!liker blogen din kjempegodt!!!!

Connie - mamma til Celine

30.apr.2010 kl.21:44

Får man noe for å være med på Unge mødre?

Melissa- Pseudotvillingmamma

30.apr.2010 kl.21:55

Connie: Ikke så vidt jeg vet:-)
Utrolig vakre øyne! :) Skjønner ikke at du turte å ta alt håret jeg. Hadde aldri jeg turt! Du har baller ;)

Pearly

01.mai.2010 kl.09:31

Du er nydelig, og tøff som turte å ta alt håret, hadde jeg aldri turt....jeg som bare angret meg av å klippe bob :p

Diva Grotesque

01.mai.2010 kl.13:07

Du er faktisk NYDELIG uten hår, for tenk... Og det sier dsitt, for eg er vanligvis ganske negativ til damer med kort hår. Men du har så feminint ansikt at du er pen likevel!

Jeg tror du drar litt fordel av å IKKE være 16 år gammel...

Tror ikke de har LOV å vise noe du ikke har godkjent. Fotografene har hvertfall ikke lov til å publisere bilder jeg ikke har godkjent først

Mariann Johansen ♫♥♫

02.mai.2010 kl.20:08

Du er dødspen! :)

Jeg har ikke sett mer enn noen korte glimt fra Unge Mødre noen sesonger. Men det jeg har sett, så virker det som om produsentene er veldig opptatt av å bygge opp under og bekrefte de fordommene som fins om yngre mødre. Det er veldig synd, syns jeg fordi de aller fleste er jo flinke mammaer for barna sine vil jeg tro.

Madina

03.mai.2010 kl.21:27

selv om jeg ikke kjenner dge så vil jeg bare si at du er utrolig vakker uten hår. og jeg synes at det er kjempe bra at du har prøvd å gå uten, du burde virkelig gjøre det oftere for det er utrolig vakkert :-) ha en fin dag <3

Melissa- Pseudotvillingmamma

04.mai.2010 kl.20:54

Madina: Tusen takk:-) Det var veldig hyggelig sagt!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits