Antrekket for i dag.

Jeg glemte å ta bilde av meg selv i går. Jeg hadde på meg en skikkelig sprek kjole, men jeg får heller vise den neste gang jeg skal ha den på.
Og for å si det slik, det er LENGE til neste gang jeg skal feste slik. For fyttirakkern så dårlig man blir.
Jeg drakk jo punsj og tyrker shotter til den store gullmedalje, bare helte nedpå. Og kvelden ble avsluttet når det sa pang og jeg så dobbelt. Den ble avsluttet hengende over plastikkposer. Vel, fornuften sier: ALDRI MER. Og konklusjonen er at jeg hvertfall må holde meg unna sprit.

Jeg har fått masse nytt tøy av mamma og meg selv. I dag har jeg på meg dette:
 Denne er ny. Er det ikke fine detaljer? Skjerf kan forandre antrekk.

 Dette lyset laget en venninde til meg. FINT!

 Og denne fikk jeg av en annen venninde. Kjempe søt!

Søte ord

LineogBjarte

02.mai.2010 kl.14:01

Jakka fra BikBok var kjempefin!!! :) Ellers må jeg si at du har ben i nesa som turte å barbere alt håret! KULT vil jeg si, attitude! :) Herlige barn du har forresten! Nydelige!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits