Besluttningen om å være deltager på "UNGE MØDRE"

Etter nøye overveielser, for og imot, ja og nei. Har jeg takket nei til å være med på unge mødre.
Jeg føler at det er ett helt feil konsept for meg og min familie. Selvom de sier at de skal fokusere på at unge jenter er like gode mødre som eldre. Så har de ikke klart det hittil.

Jeg ville jo være med for å vise en familie som har "klart" det. Som lever akkuratt som andre familier. Og ikke er verken alene, har dårlig økonomi, leier leilighet, har uønskede barn o.l. Ikke at det er noe galt med det. Men omtrent alle familiene som har vært med. Vel, ikke alle. Men noen, har det vært noe rart med.
Og de finner alltid merkelige ting å fokusere på, eller legge vekt på.
Si Camilla Kvarsvik da, de er jo en flott familie, men fokuset var på at de hadde mye penger, og at faren hennes drev eget firma. Hun er ei skikkelig knall jente på ordentlig, men har fått mye pepper for å for eksempel har satt ungene igjen alene i bilen, noe som faktisk ikke stemte med det som faktisk skjedde. Og hun har blitt slengt dritt om for å ha Mathilde fremovervendt, isteden for bakover. Men ungen blir faktisk bilsyk..
Så man får liksom høre dritt uansett hvor flotte foreldre man egentlig er.

Jeg føler at det er ganske useriøst også. Har hørt flere deltagere si at de har blitt bedt om å dra på fest, eller ut med venner, slik at serien skal være spennende.
Og de har på forhånd fått høre at de får godkjenne det de skal sende på Tv før de sender det. Men det har de ferreste fått gjøre.

Jeg er også redd for at jeg for eksempel skal si noe feil, si for eksempel at jeg sier ett banneord (noe de fleste gjør), også spiller de det om igjen og om igjen, med en annen film i bakgrunnen. Eller at jeg gir Johannes godteri, også spiller de det klippet før han har spist frokost. Så ting ser helt anderledes ut enn det egentlig var.

Ja,ja. Jeg føler ihvertfall at jeg har tatt en riktig beslutning!
Jeg er ikke sterk nok til å bli slengt dritt om på den måten. Og slik som Camilla har blitt behandlet av noen, er helt utrolig umenneskelig og fælt å gjøre mot ett medmenneske.
Jeg tror ikke jeg hadde fikset det slik som henne.

Q: Ville du vært med på unge mødre?
     Hva synes du om serien?

Måtte bare legge ved to bilder av de vakre barna mine.
Jeg er takknemlig hver eneste dag, for hvert eneste øyeblikk jeg får sammen med de.  Min bror i bakgrunnen.

14 Søte ord

Helle Cecilie

03.mai.2010 kl.18:45

Var de hjemme hos deg i dag eller, Melissa? Hadde en samtale med henne i stad og de virket veldig koselige. Men min samboer er usikker og jeg er det også, prøvde å ringe de i stad for å si i fra men de tok ikke tlf, så sendte en meld. så håper ikke de dukker opp på døren her i morgen kl 11 som vi snakket om:P hehe

Malin

03.mai.2010 kl.18:49

Virker som du tok riktig beslutning :) Jeg hadde gjort det samme om jeg var det :)

Kjempe fin blogg forresten, skal ærlig innrømme jeg er inne å sniker her titt å ofte :)

Pearly

03.mai.2010 kl.18:51

Nei jeg er ikke så gira på å vise meg frem til hele verden, greit jeg er ung mamma men aldri villet blitt med på en så teit serie. Alle blir jo fremstilt utrolig dårlig, tror nok du tok ett ganske så smart valg der ja ;)

Chrisina stene

03.mai.2010 kl.18:52

Tror du har tatt helt riktig besluttning jeg :)) Selv om du er en kjempeflink mor og utrolig god jente har folk det med å vri ting til det negative. Kos deg videre med gullungene, kjempefin blogg!!!

Stor klem <3 <3

Melissa- Pseudotvillingmamma

03.mai.2010 kl.18:52

Helle Cecilie: Nei, jeg sendte en sms på morgenen og sa ifra at jeg ikke ville alikevel:-) Ja, snakket du med Tone? Hun var veldig hyggelig!

Hun svarte ikke på min sms eller. Så jeg var kjempe redd for at de skulle komme klokka 3. Men de gjorde ikke det. Så hun har tydeligvis sett beskjeden:-)

Hvorfor er dere usikre? Av samme årsak som oss?

Wolverinne

03.mai.2010 kl.19:12

jeg synes du tok riktig avgjørelse.. synes ingen av mødrene i den serien er noe å se opp til.. og om de blir fremstilt slik eller ikke, vet jeg ikke, men jeg tror ikke du ville tjent noe særlig ved å delta.. heller masse negativitet og feil fokus.. good job!!

Joy Caroline

03.mai.2010 kl.19:32

Jeg ble filmet i over lenger tid, men de tok meg ut av serien frodi jeg ville se gjennom før det ble vist på tv.. Er faktisk veldig glad jeg ikke var med allikavel..

Helle Cecilie

03.mai.2010 kl.19:34

Ja, mye av det samme:)!! Så bedre å trekke seg nå, før det var "for sent" liksom:)

Anne, både mamma og englemamma

03.mai.2010 kl.19:39

Jeg ville heller ikke vært med på det. Som du sier, de klipper serien som de vil for å fremstille menneskene på en helt annen måte.

Dagens Outfit Norge

03.mai.2010 kl.19:42

Elsker Unge Mødre. Men skulle du være med eller ikke?

mrskvarsvik

03.mai.2010 kl.20:00

Hei hei melissa. jeg snubblet innom bloggen din idag.

Jeg synes du gjør det riktige valget av å ikke bli med,

Hadde jeg kunne gjort noe om igjen ville jeg valgt å ikke blitt med på det programet.

Det som er gjort er gjort, men på helt andre måter enn hvordan det vises på dette programmet.

Du skal tåle mye shit om du velger å legge livet ditt så åpent. Jeg hadde aldri blitt med på det programmet idag. Jeg følger heller ikke med på det, av den grunn at jeg ikke føler vi unge mødre blir fremstilt rikitg.

Jeg håper du er fornøyd med valget ditt.

Du ville nok unasett gjort deg utrolig godt på tv melissa, fordi du er nydelig!

Kos deg masse i kveld!

stor klem fra Camilla Kvarsvik

Mariann Johansen ♫♥♫

03.mai.2010 kl.20:32

Det tror jeg rett og slett var skikkelig lurt av deg å takke nei til! :)
Jeg ville ikke være med. Hadde aldri orka å ha kameraer rundt meg hele tida. Hvertfall ikke nå som jeg føler at ting står litt på hodet. Synes du gjorde rett valg. men igjen. De som er med på danske unge mødre provoserer meg virkelig! F.eks så er det ho som er ensten 7 måneder på vei, og både ho og kjæresten sitter og røyker! Blir sinna på babyens vegne! :-/

Julie -kommenterer tilbake

04.mai.2010 kl.17:49

Høres ut som om du har tatt riktig beslutning! Ville ikke vært med selv, synes rett og slett ingen av de mødrene der er noe å se opp til.

Fin blogg btw! :-)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits