Ut i jobb...

Jeg hater at folk skriver at de har bloggtørke. Men nå må jeg skrive det selv. Jeg har bloggtørke!
Jeg vil blogge, men jeg vet ikke hva jeg skal skrive om. Det er endel ting jeg vil skrive om, men jeg føler liksom at jeg ikke kan skrive om det.

Noen oppdateringer da.

Jeg skal begynne å jobbe igjen. Det er ganske vemodig.  Og Kim sin permisjon er over. Det vil si at jeg står litt dumt i det, med tanke på barna. Johannes skal i barnehage fra den 15.august. Maren vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med Maren enda. Hun er så liten, stakkars. Det er mulig jeg får jobbet kvelder og helger, slik at jeg bare trenger barnepass i 2 timer, frem til Kim kommer hjem fra jobb. Det spørs jo helt hvor jeg velger å søke jobb. Håpet er å få noen dager i den gamle jobben min, på dement avdeling, og noen dager i klesbutikk eller interiørbutikk.
Vet noen av dere noen klesbutikker/interiørbutikker som søker medarbeidere? Jeg er utdannet motekonsulent.

Nei, nå må jeg logge av her. Vi får besøk av Phillip og Carina. Phillip og Johannes er like gamle. Så nå skal vi leke og kose oss:-) Synd det blåser så utrolig mye, ellers kunne vi vært ute i sola.

Ha en fin dag!!

3 Søte ord

07.mai.2010 kl.19:35

hei :) hva er motekonsulent? høres spennende ut! hvor har du tatt utdannelse?? fin blogg :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

07.mai.2010 kl.19:56

Anonym: Det er rett og slett bare at jeg har lært motelære, klær, farger o.l.. Nki i oslo:-)

Diva Grotesque

07.mai.2010 kl.21:24

http://www.dagbladet.no/2009/10/23/magasinet/sadomasochisme/seksualitet/psykologi/8706597/

der er artikkelen

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits