Gravid, og på byen!

Jeg så at idaogprinsessa.blogg.no skrev ett innlegg i går, hvor hun skrev at hun synes det var helt feil at gravide gikk på byen.

Jeg personlig var på byen 1 gang, når Johannes (førstemann) var i magen, jeg var vel ca 25 uker på vei.
Jeg synes det var gøy å treffe gamle kjente, og vise frem magen.
Jeg drakk selvfølgelig ikke. Men jeg vet at mange gravide faktisk tar seg litt alkohol under svangerskapet, noe jeg synes er FORKASTELIG!
Når jeg ble gravid med Maren, hadde jeg jo Johannes, og da var jeg utslitt, så noe bytur var ikke aktuellt.
Men, hadde jeg derimot hatt masse energi, hadde jeg ikke sett noe galt i å ta seg en tur ut med venner eller kjæresten. Danset litt, og hatt det gøy!
Man slutter jo ikke å leve selvom mann blir gravid?
Risikoen ved å eventuellt få noen fulle folk over seg, eller lignende. Er jo så liten.
Skal man slutte å kjøre bil når man er gravid også? Eller ha sex, for den sagts skyld.

Nei, jeg synes at man godt kan gå på byen om man er gravid. Det er jo helt opp til hver enkelt, hva man føler man orker.
Det er jo flott om man bruker tiden på noe moro, og ikke bare sitter på ræva å blir feit. Slik som jeg gjorde:)
Jeg var liksom virkelig gravid. Klarte så vidt å lage min egen mat, og det vil jeg ikke si er noe bra.
Da er det bedre med de som fortsetter livet, jobben, og trener.

Så, hva synes DERE om gravide på byen?

11 Søte ord

angiemor

11.mai.2010 kl.16:51

Jeg ser ikke noe galt i at gravide går på byen.. Så lenge de ikke drikker såklart! Gravide som drikker alkohol,om det så bare er en øl,syntes jeg er helt grusomt!! ;)

Men å ta seg en tur på byen og treffe venner uten å drikke alkohol er jo bare bra! :)

Nathalie

11.mai.2010 kl.19:06

jeg var på byen en gang når jeg var gravid med første mann . så ikke noe galt i det , vi jentene satt rundt bordet og pratet og koset oss. jeg var 7-8 mnd på vei .. :)

er liko stor risiko å gå ute , kan snuble folk over deg da å.. og det er like mange gale fi\olk i dagslys som på kvelden ..

jeg hadde et svangerskap som bestod at jeg trente opptil 2 ganger om dagen siden jeg er treningsnarkoman :) heller ikke noe galt med det.

spiste sunt og jobbet frem til jeg fødte og alt i alt har jeg fått to friske barn , som spiser godt og vokser normalt og sover natten lang fra dem var 2 ukergamle :)

Silje Elise

11.mai.2010 kl.19:12

Jeg leste også innlegget til idaogprinsessa, men lot være å kommentere på det. Jeg er helt enig med deg, Melissa! Når jeg var gravid, så levde jeg som vanlig, var kanskje faktisk mer aktiv da enn tidligere! Jeg var ute på by'n og på caféturer med venner, og på termindagen (når vannet gikk) var vi på rallycross og sov i en campingbuss!! Jeg kan også ærlig si at jeg tok meg et par glass vin i løpet av svangerskapet, tok bl.a ett i mitt eget bryllup! Noen syns det er forkastelig og grusomt, men det får heller være! Jeg slutta å røyke fordi vi ønska oss barn, for jeg syns det er kvalmende å se gravide som røyker, men det er et personlig valg hva man ønsker å gjøre! :o)

Hege - Snart mamma til to

11.mai.2010 kl.19:14

Jeg var på byen (var sjåfør for vennegjengen vår) en gang mens jeg gikk gravid. Synes det gikk greit, siden vi var på et lite og rolig utested. Jeg drakk selvfølgelig IKKE! Hvis jeg noen gang skulle oppleve å se gravide damer på byen som drikker... DA.......!!!! Nei, fy søren.. det håper jeg inderlig at INGEN gjør.. men synes det er OK at de kan delta på byen med venner..

Melissa- Pseudotvillingmamma

11.mai.2010 kl.19:15

Silje Elise: Ja, jeg vil vel si at det beste er å leve mest mulig normalt, og være lykkelig da, ikke minst!!

Der ser du, individuelle forskjeller er det alltid. Men man er ikke en dårlig mamma som ikke burde fått barn alikevel:-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

11.mai.2010 kl.19:17

Nathalie: Ja, det så jeg når du var gravid:) Du var skikkelig sporty!!

Jeg tror det er det beste for barna. At mor er i aktivitet. Og har det godt med seg selv!

Mine barn har ikke sovet om nettene!

Men de har vært friske og raske begge to:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

11.mai.2010 kl.19:18

Hege Renate: Jeg synes heller ikke det er OK å drikke når man er gravid. Men å kose seg med venner, ser jeg ikke noe problem med:-)

Maria

11.mai.2010 kl.19:55

Helt enig med deg Melissa! Klarer ikke se noe galt i å være med vennindene sine på byen et par ganger når man går gravid. Selvfølgelig uten alkohol! Jeg tror som du sier, det er mye mer risikabelt å kjøre bil når man er gravid, enn å ta seg en tur på byen.

Juliane

11.mai.2010 kl.20:12

Amen Melissa!!!

Linn

11.mai.2010 kl.21:04

HELT enig med deg Melissa. Ble faktisk litt prvosert når jeg leste innlegget til Ida. Er selv gravid å ser IKKE noe problem i å gå på byen, noe jeg har gjort opp til flere ganger. Hvorfor skal jeg sitte hjemme mens alle venindene mine skal på vors og byen? de spør om jeg vil være med, å da har de jo sjåfør hele kvelden:) altså:) en vinn vinn situasjon:) skal man sutte å gå på byen fordi man er gravid, må man i såfall slutte å kjøre bil! jeg vil jo si kollisjoner forkommer oftere enn ett masseslagsmål på byen!

Nathalie

12.mai.2010 kl.00:43

enig med det folk sier her :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits