Jeg har vært på jobbintervju!

Ja, nå har jeg vært på jobbintervju. For GLITTER!
Gud, så spennende det skal bli å høre om jeg får jobben. Det hadde jo vært dødsmoro, og det passer meg ypperlig.
Skal i ett nytt intervju på tirsdag. Så da får jeg vel svar til uka.
Men det hadde vært mange inne til intervju, så sjangsen er kanskje ikke så stor for meg. Men, man vet jo aldri.
Man skulle være sjefens høyre hånd, og få endel ansvar. Det er jo kjempegøy, jeg trenger utfordringer.
Sjefen var forresten kjempe hyggelig, og jeg følte meg nokså komfortabel der jeg satt. Selvom noen av spørsmålene var utrolig vanskelig å svare på.  Som positive og negative sider ved meg selv, hva en koselig helg er for meg, noe jeg er stolt av, o.l. Når man sitter sånn får man virkelig hjerneteppe uansett hva man blir spurt om.

Ja, så nå er det bare å vente da... Kryss fingre og tær for meg da...

5 Søte ord

Janne

12.mai.2010 kl.19:36

uff ja det med positive og negative sider er fryktelig vanskelig.verst er de negative faktisk.nå høres de ut som jeg ikke har noen,men føler det er så mangen att jeg vet aldri hvor jeg skal begynne.neida jeg har som mange andre mange negative sider men hva er relevant å ta med i jobbintervju-sammenheng?så vil en jo ikke si for mye negativt heller da,vil jo gi et godt inntrykk.Nei det er fryktelig vanskelig.Lykke til-håper du får jobben da!!!
Krysser fingrene for at du får jobben jeg..

Melissa- Pseudotvillingmamma

12.mai.2010 kl.20:28

Janne: Helt enig, jeg synes de negative sidene var verst jeg også... Og hva som er negativt ved meg som er relevant.. Jeg tror jeg dret meg ut litt på de spørsmålene der:-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

12.mai.2010 kl.20:28

Par i Hjerter mamma,pappa og b: Takk:)
Masse lykke til :) Skal krysse fingra for deg :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits