Det brant i vinduskarmen!

Kim og jeg kom ned i stua på morgenen, og ved en tilfeldighet tittet jeg ut av det lille stue vinduet. Der så jeg at det brant i karmen.
Jeg gikk opp på sofaen, og tittet. Varmen slo imot meg, og jeg forstod fort at kubbelyset har stått å brent hele natten!! Tenk at vi kunne overse noe slikt! Det  kunne vært livsfarlig. Jeg skylder på Kim, i og med at det faktisk var han som gikk å blåste ut alle de andre lysene. (Neida, vi har begge ansvar for slikt)

Jeg trodde ikke at det ville bli så varmt i karmen. Men, der tok jeg feil.


Og til slutt, ett lite stemningsbilde ut i den grå himmelen.

4 Søte ord

Uff, så skummelt! Bra at dere oppdaga det før det gikk verre!

16.mai.2010 kl.16:18

Trodde ikke du skyldte på mannen din jeg. Det er ikke noe å skylde på...

Melissa- Pseudotvillingmamma

16.mai.2010 kl.19:08

Anonym: Jeg gjør jo ikke det sånn helt seriøst da!!!!!!!

Silje

16.mai.2010 kl.22:39

Huff, håper det gikk fint....

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits