Vår 17.mai! Bilderas...

Nå er denne dagen over. Ganske vemodig. Maren sin første og Johannes sin andre 17.mai. Tiden flyr.

I dag har vi koset oss!!
Først gikk vi til byen å så på barnetoget. Ungene koste seg, og vi sang og danset. Og flagget selvfølgelig!! Merkelig hvor tilpassningsdyktige barn er, de er jo absolutt ikke vant med å være i slikt leven.
Både Maren og Johannes var temmelig trøtte allerede når vi gikk avgårde. Og begge to satt på skuldrene og tittet på toget mens de duppet av. Vi var i byen i ca. 2 timer. Tittet på mennesker, ballonger og hørte på korps.

Etter det gikk  vi hjem til oss, traktet kaffe og fikk besøk av min mamma og pappa, og min mormor og morfar. De var hos oss i noen timer.
Etter de hadde dratt, og ungene hadde sovet litt, gikk turen til mammaen og pappaen til Kim.
Der fikk vi servert deilig grillmat med en magisk potetsalat, og nydelig hjemmelaget bløtekake. Mormoren og morfaren til Kim kom når middagen var konsumert, og det var tid for dessert.
Vi hadde det kjempe koselig, men måtte desverre dra videre ganske raskt. Fordi vi var bedt til min tante og onkel på kråkerøy.

Når vi ankom kråkerøy, ble vi nok en gang servert deilig grillmat. Og dette var ikke bare vanlig grillmat heller, onkelen min er kokk! Så kjøttet var helt fantastisk, noe av det beste jeg har spist på lang tid!
Vi var en stund hos tante og onkel, sammen med resten av familien. Vi er endel mennesker faktisk, så det blir ikke akkuratt kjedelig. Ungene ble tatt godt hånd om av alle andre, og da er det ikke noe problem å bli lenge ett sted.
Under middagen, og resten av tiden, holdt alle andre på med ungene. Så vi fikk spist og koset oss alene, og det setter jeg virkelig pris på, for det er ikke ofte vi gjør.

Veien hjem fra kråkerøy var ganske lang. I tillegg til at veien er lang fra før, satt broren min på med oss, og han skulle til treminingen vår sammen med venner. Og da ble jo turen enda lenger!
Men, nå er vi vell hjemme. Og ungene har lagt seg.
Så nå senker roen seg!

Jeg har sendt Kim ned på Esso for å kjøpe litt godteri. Så nå skal vi kose oss resten av kvelden.
Kunne tenkt meg ett glass vin faktisk. Og dere vet jo at jeg ikke er helt for denne vindrikkingen. Men, hey, det er jo 17.mai!
Kanskje jeg skeier helt ut og tar ett halvt glass. Det er jo ganske godt når man spiser sjokolade ved siden av da.

Her kommer noen bilder fra i dag:

 Hva synes dere om håret mitt i dag? Kjørte den naturlige stilen, passer godt til bunad!Johannes og Maren får ballong av mormor og morfar.

  Morfar og Maren er bestevenner. Verdens beste morfar!

 Kim, kjekkas.

 Snikbilder.... Moroklumpen Kim.

 Vakreste mormoren som finnes! Vi elsker deg.

 Broren min i midten, med treminingen vår på høyre side.

 Fine klær? Egentlig hadde han lyseblå bukse til. Dumt han tok den av..

 Fin bil?

 Oldemor vil ikke bli lagt ut bilde av på bloggen. Men, her er håret hennes hvertfall! Fine klær hadde hun også:):) Tenk at hun der er oldemor!!

 Bunaden er av!

Takk til alle dere som har gjort dagen min så fin! 

6 Søte ord

Melissa

17.mai.2010 kl.23:02

Tusen takk selv, vakre jenta vår. Du har vært veldig flink til å ordne med unger,servering og selskap. Ungene var så vakre i dag, og du likeså :). Fin med hår da! Så morsomt at alt klaffet i dag. Vakre barn, vakre barnebarn og ikke regn på 17.mai. I alle fall ikke mens vi var i byen :). Regnet kom jo etterpå, men hva gjorde det?Dagen ble perfekt!. Du må gjerne retusjere eller fjerne bildet av meg. Herregud:) a, gamla har pynta seg lissom. Ha-ha!

mitthvitehus

18.mai.2010 kl.08:44

Mange fine bilder....:)

Maria

18.mai.2010 kl.08:54

Kjempe fin på håret ja..:) Og ellers veldig fine bilder.. :):):)

Melissa- Pseudotvillingmamma

18.mai.2010 kl.13:16

Melissa: Tusen takk mamma! Når du kommenterer, kommenterer du med mitt navn, så alle tror jeg kommenterer mine egene innlegg:-) Bytt ut navnet med "mamma."

Og takk nok en gang for en fin dag!

Anette

19.mai.2010 kl.20:32

Du var kjempefin på håret!!:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

19.mai.2010 kl.20:44

Anette: Tusen takk:-):-) Og du har forresten en kjempe spennende blogg!!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits