Dagen vår.

Se - sommeren har gode ting å gi oss. Den ser på oss med sine blomsterblikk.
Inger Hagerup

Nok en solfyllt  dag.
Vi har vært ute i hele dag. Johannes har vært en tur hos farmoren sin. Og der har han nok koset seg! Den heldiggrisen.  Og på kvelden har vi alle vært i hagen til min mamma og pappa. Som forøverig er fellesareale på lik linje med vår hage.
Kim og min pappa har vært ute å jogget, det trengte han. (Kim altså).
Han er jo hjemmeværende permisjonsfar om dagen, og det lengste han kommer aktivitet er vel flaskeristing. I hagen til mormor og morfar.
UTEN PARYKK:)

 Verdens blideste jente. Hun fikk forresten sin første tann 17.mai!!!!!

 Johannes vanner blomster (Grus). Han måtte låne capsen til onklene sine  for å ikke bli solbrent i hodet.

Nå er barna i seng. Vi skal spise kveldsmat, slappe av forand Tv`n, og forhåpentligvis får jeg litt massasje på de stive ammeskuldrene mine. Jeg har nemlig verdens snilleste mann. Han steller med meg som en dronning. Jeg kunne ikke vært mer heldig med valget av make. Håper han synes det samme om meg.
Jeg elsker deg Kim!
(Er det sola som snakker? Er jeg våryr?)... Hehe..

Min stakkars mamma skal nå avgårde på nattevakt. Du leser nok dette etterpå, så lykke til!
Vi elsker deg, snille mammaen min<3

4 Søte ord

20.mai.2010 kl.02:29

tusen takk for nok en fantastisk dag med deg og barna. uten dere er ikke dagen det samme. nå sitter jeg på nattevakt og strever med å holde meg sånn ca våken. sov godt videre dere. ha ha. elsker dere alle sammen. i morgen har jeg fri.fredag skal jeg sette på hår på Susan. kanskje du vil Blogge om hår i helgen melissa. har jo blitt noen kunder opp gjennom årene. :)

21.mai.2010 kl.00:12

Hei hei!

Syns du er fin med kort hår også jeg .-)

Men mitt tips er å bruke shampoo og balsam fra FAST! Da vokser det MYE fortere! Mitt hår er sånn at det ikke vokser noe syns jeg, men etter at jeg begynte med denne shampoen og balsamen har det blitt fart på sakene... :-)

Men er viktig å bruke begge sammen, selvom du kanskje ikke trenger balsam på en stund :-) **smiler**

Uansett, bare et tips :-)

Jeg kjøpte mine på www.nisim.no :-)

Også tok jeg med noen prøver på shampoo for håravfall... :-) (da blir håret litt trått, men det funker altså) Jeg trur egentlig ikke sånt "tull" , men det var ikke tull, så når jeg kom over bloggen din så ville jeg bare si ifra :-) ha en fortsatt flott mai :-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

21.mai.2010 kl.09:04

Anonym: Ojda, tusen tusen takk for tipset! Jeg skal sjekke det ut med en gang!:)

Marlene

21.mai.2010 kl.20:35

du kler jo kort hår sikkeli godt!:) synes du er peen!:)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits