Interiørnytt og leker til barna.

Litt nytt i heimen IGJEN. Men denne gang har det vært nesten gratis!! Jeg har nemlig vært på handletur, i kjelleren til mine foreldre. Der er det en egen verden av saker og ting, og jeg finner alltid noe å ta med meg hjem. De vil jo bare bli kvitt det, for det tar mye plass.FØRST OG FREMST. TEPPENE HENGER UTE FOR Å BLI VASKET, DET SKAL VÆRE TEPPER UNDER BEGGE BORDENE.

 Hentet dette bordet. Flyttet dette over i den "andre! stua.

 Ville bare vise dere pynten på Tv-benken.
Den lille blomsten er en HØYTALER!!! Stilig? Ett dukkehus. Mini kjøkken til Johannes og Maren.ropris. De gjorde seg bedre enn de hvite i plast.

Hva synes dere om det nye bordet?

4 Søte ord

Signe

26.mai.2010 kl.22:35

Så fint interiør du har :-) sikkelig fine fargar!
Hehe, kjent mopsestil i sofaen der gitt ;)

Kjempe heldig du som kan gå på skattejakt hos foreldrene dine da :)

Mamma

27.mai.2010 kl.00:19

Utrolig hvor mye jeg har samlet på:). Morsomt at det kan bli brukt da Melissa:). Flink du!

Marlene

27.mai.2010 kl.16:41

Fin stil du har:) ser ut som at dere har et nydelig hjem! liker bloggen din.

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits