Malet muren vår.

En liten oppdatering på bloggen!

Jeg har hatt tusen baller i luften de siste dagene. Vi var i Oslo i forrigårds å hentet ett gelenender til trappa. Begge småtrolla var med, og det var en lang og varm kjøretur. Når jeg kom hjem begynnte jeg å male muren min eggehvit.  I går klippet jeg håret til svigermor og ga det en flott farge, hun ble virkelig fin. Håper hun ble fornøyd selv også!
Når vi kom hjem, angret jeg på fargevalget av muren og begynnte å male den i hvit lin isteden. Utrolig mye jobb. Anbefales ikke!


Kim har heldigvis tatt en god del for meg, jeg klarte til slutt nesten ikke å løfte armene. Og nå nærmer vi oss slutten. Takk og lov.
I morgen begynner jeg på ett nytt prosjekt, hvilket har jeg ikke bestemt meg for enda.
Hadde vi hatt ubegrenset med penger, hadde jeg kunnet gjøre alt. Men, nå har det seg slik at vi har 1 inntekt, så da må vi prioritere litt. Slik er det jo i de fleste hjem.
Men, billige løsninger kan bli fint det også. Dere ser ett hvitt vitrineskap i bakgrunnen på venstre side, og da kan dere se at fargen hvit lin er ganske grå.


Hva synes dere??? 

11 Søte ord

Maria

02.jun.2010 kl.10:47

Veldig veldig veldig fint! Har mur å dritt rundt peisen vi også, men den er mala da..Men skal legge murfliser (??) rundt pipa i 2etage..Den skal vi da male også, for det er rødt..Og ja, det er ett herk..Men er ikke så mye som dere har da..! :)

mitthvitehus

02.jun.2010 kl.11:30

utrolig fint......

kan tenke meg det var mye jobb ja, men sikkert verdt jobben når du ser det fine resuktatet,...:)
Kjempe fint! :)
Det ble veldig fint:)

Jeanette

02.jun.2010 kl.12:13

Jeg syn det ble veldig bra:-)! Er så deilig å ha det lyst og lett rundt seg:-)!

Malin

02.jun.2010 kl.12:34

DEt ble kjempe stilig!! :D Likte den fargen utrolig godt. Og det passer jo veldig godt hjemme hos dere :) Skal dere ta den siste delen å?

Melissa- Pseudotvillingmamma

02.jun.2010 kl.15:30

Malin: Ja, den siste delen tar vi ikveld når ungene sover:-)

02.jun.2010 kl.19:59

bare sånn ett tips,en mur skal alltid være hvit,som lister og tak!fin blogg du har....

Melissa- Pseudotvillingmamma

02.jun.2010 kl.20:31

Anonym: Det er vel ikke noen regel på det?:-) Det er jo moro å skille seg ut litt. Nå har jo folk til og med sort tak... Så det er bare fantasien som setter grenser:)

03.jun.2010 kl.07:25

Anonym: en mur skal være hvit??? Så rart at murstein som oftest er rød, da. ha-ha

Melissa- Pseudotvillingmamma

03.jun.2010 kl.07:59

Anonym: Det er sant du:-):-) Den kan vel være hvilken farge som helst.

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits