*Interiørtips*

Nå kommer ett lite interiørtips fra meg.

Strykemerker finnes i alle mulige former og fasonger.
Jeg er ikke så begeistret for shabby chic, med engler og slikt, og det er jo det det er mest av nå.
Men jeg elsker perler og diamanter som detalj på interiørsaker.

De gamle og nuppete svarte putene mine har fått en oppfriskning.
Jeg brukte crocs, (Ja, sko), og dro av nuppene og alt "lo" som hadde samlet seg på putene.
Så strøk jeg de med sterk varme og brukte stiff. Da ble stoffet som nytt.
Så tok jeg strykemerke, som egentlig er til klær. En diamantrad på ett par meter. Og klippet den til så den passet putene. Og strøk den på, enkelt og greit. Og nå er putene som nye.
Mine strykemerker er fra panduro. I morgen må jeg få kjøpt mer, slik at jeg kan ta en rad til. Inkludert på duken.


 Tok noen rester på kanten av duken. Når jeg får kjøpt meg skal jeg ta en rad isteden. Det ser penere ut i virkeligheten enn på bildene.


Kanskje ett kjedelig interiørtips, men jeg har aldri brukt strykemerker før, og kanskje noen av dere har noen gamle puter liggende også:)


Ingen søte ord

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits