Skjønnhetstips!

Nå skal jeg dele ett lite skjønnhetstips med dere.


Kaiseradler
Alpekrem med furunål. Brukes når man vil bli fort brun. (Kallenavnet er "svart på en kvart"!)
OBS: Har ikke solfaktor. Skal derfor ikke brukes på barn.

Historien bak:
Historien om den lille rare grønne boksen er ganske artig:
Herr og fru Hoffman i Østerrike driver en gård, og lager produkter som de har gjort i flere generasjoner. De eier en del skog, og i skogen vokser det en spesiell dvergfuru høyt opp i fjellene. De snitter skogen, omtrent som de snitter gummiplanter i sydligere strøk. Flere ganger i året tar herr Hoffman selv og snitter denne spesielle dvergfuruen, (pinus pumilio) slik at kvaen renner ut i et trau. Han tar det med hjem, og sammen blander han og fru Hoffman kvaen med petroleumsgelé, og legger det i bokser. De får bare ut litt av gangen, så det er kun et begrenset antall bokser vi får tak i i året. Dette er et gammelt produkt som ble brukt til å beskytte huden til skogsarbeidere etc, som holdt seg utendørs hele året. Den beskytter mot kulde og vind. Som en bieffkt blir man samtidig knallbrun, fordi det ikke er noe solfilter i produktet. Den er også fin for allergikere, fordi den ikke har noen kjemiske tilsetninger.


MEN: Man må kjenne huden sin, og ikke starte kjempehvit og sitte i sterk sol første gangen man bruker den. Vær oppmerksom på at solen tar godt selv om man ikke merker det så godt i kulda!


Kjøpes her:

http://www.ruggedski.no/pedersen/index.php?cid=14707&cat=359


5 Søte ord

mitthvitehus

08.jun.2010 kl.20:13

Har du prøvd den??

Vet du hvordan den lukter?

Melissa- Pseudotvillingmamma

08.jun.2010 kl.21:34

mitthvitehus: Jeg har bestillt den, og skal teste den nå snart.

Den lukter vist granbar, ikke noe særlig godt:) Og det ser jo ut som vaselin..

mitthvitehus

09.jun.2010 kl.09:00

åååå, såpass ja, er jo ikke noe særlig å ha i ansiktet da f.eks....å visst det er klissete som som vaselin så kommer jo alt til å feste seg til kroppen...:)

Men spent på å høre hvordan den er...:)

Lykke til....:)

Mulig jeg må bestille den selv...:)

mitthvitehus

21.jun.2010 kl.22:38

Hei igjen:)

Da har jeg fått min i posten og fått prøvd den...:)

Trodde jo den skulle funke litt bedre da.....men funket gjorde den jo helt klart...:)

Så nå er det dusjen, for jeg er jo helt seig...:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

22.jun.2010 kl.16:54

mitthvitehus: Nei, jeg er nok enig med deg der. SÅÅ brun ble man ikke. Jeg har prøvd uten også, og da ble jeg nesten like brun:)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits