Kreativ.

Litt interiørnytt fra stua.

 Jeg elsker jo blomster.

 Fin, ikke sant? Jeg har tatt på 2 forskjellige gardinlengder, det ble ganske fint.

Hadde jeg hatt en haug med penger, kunne jeg fått til så utrolig mye på interiørfronten. Men, slik er det desverre ikke.
Jeg tenker at en som brenner for interiør, ikke er flink før han/hun har innredet uten masse penger. For har man penger, kan man jo bare gå i en forretning og plukke utifra hva de har satt sammen i katalogen. Eller kjøpe det dyreste og flotteste av alt, da vil det jo automatisk se fint ut.
Jeg er lei av slike blogger, rikmannsmenneskene som viser bilder av huset sitt som er helt uoppnålige for oss normale mennesker. Jeg får ikke noe inspirasjon derfra, fordi jeg har ikke mulighet til å kjøpe like flotte ting, eller leie inn malere og snekkere som maler og gjør alt for meg.
Alt jeg har her i huset, og alt som har blitt gjort, har jeg jobbet hardt for å få til.
Jeg har arvet en haug med ting, og gjort det beste ut av det meste.
Vel, ting lå anderledes ann når jeg jobbet og ikke hadde barna. Men slik det er nå i allefall, så må vi spare litt inn der vi kan. Nå har vi kanskje ikke like dårlig råd som andre jeg kjenner, men vi er heller ingen rikmannsfamilie.

Om man har lite penger, må man være kreativ.

Og denne dama for eksempel, er utrolig flink på den fronten.
http://www.allofirina.com/

3 Søte ord

Hei, ble fint med forskjellige gardiner :)

Jeg er litt som deg, har ikke masse penger å bruke på Interiør og derfor må man bruke det man har, får eller finner på brukt butikker til en billig penge :)

Jeg har en ønskeliste så lang så lang, men jeg tror at om jeg bare kunne kjøpt meg alt jeg ønsket meg hele tiden så hadde det ikke vært like stas når jeg fikk det heller..

Nå er jeg mega glad når jeg spanderer på meg en rosebukett på en Fredag liksom :))

Heldigvis syns jeg det er gøy å pusse opp gamle møbler, å er igang med å male stuebord, ett hjørebord, kjøkkenbord og stoler nå og har akkurat pusset opp en kiste :)♥

Det blir møbler som gir mer mening også syns jeg, når man har pusset det opp selv å ikke bare valgt det ut ifra en katalog!

Ha en fin helg,

Klem fra Jatte♥♥

Fru Huuse

11.jun.2010 kl.18:29

Så lyst og nydelig! Blomster gjør masse :o)

lilja

12.jun.2010 kl.17:46

går ant å få til mye uten så veldig mye penger og slikt så lenge man er kreativ som du sier og det har du klart veldig fint synes jeg<3

ha en god helg videre søta<3

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits