Interiør- GULL.

Nå er tankekaoset i gang, og jeg bare må få utløp for mine "kreative" tanker.

Jeg har tidligere kalt meg kreativ, men det tar jeg tilbake.

Tatt fra Wikpedia:

Kreativitet er skapende evne eller virksomhet, det vil si oppfinnsomhet, idérikdom og det å lage eller finne på noe nytt. Kreativitet er avgjørende for å løse problemer og utfordringer innen alle fag og i alle situasjoner og for å skape forandring og fornyelse.
Kreativitet blir særlig forbundet med
oppfinnelser og vitenskap, kunst og håndverk, men også næringsliv og markedsføring der utøverne gjennom fantasi og forestillingsevne tenker annerledes og nytt, skaper noe originalt eller setter noe kjent sammen på nye måter. Den mentale prosessen bak kreativitet er komplisert, og det er ingen entydige forklaringsmodeller eller definisjoner. I følge Erik Lerdahl (2007) er kreativitet er forbundet med evnen til å fantasere, forestille seg og utvikle nye ideer, . Kreativitet kan være en medfødt egenskap, men kan også læres, utøves og trenes opp gjennom riktig holdning og praktiske teknikker og metoder (Lerdahl 2007). Det fins derfor en rekke kurs og bøker for å lære bort kreativitet.

Kreative mennesker har en særlig sans for lek, idéer og fantasi. De arbeider ofte selvstendig og fritt og er ikke like regelstyrt som mer konservative mennesker. Kreative personer har en økt følsomhet for alle typer inntrykk og innfall, og statistikk viser at de som gruppe kan være litt mer utsatt for bekymringer og psykiske lidelser enn det som er vanlig i befolkninga ellers.

Jeg vet virkelig ikke om jeg er kreativ jeg. Jeg har jo ikke akkuratt funnet opp bilen.
Jeg gjør ting som mange andre har gjort før meg, jeg finner jo ikke på noe nytt.
Jeg er kanskje "handy", men der stopper det nok.Tror ikke jeg skal skryte på meg ordet kreativ, for virkelige kreative mennesker er det ikke såå mange av, og jeg er nok IKKE en av de:)

Men, hva skal jeg kalle mine tanker og og ideer da? Om jeg ikke kan kalle det kreativitet.
Hvordan definerer dere en kreativ person?

Vel, i dag fikk jeg som sagt ånden over meg igjen. Og nå vil jeg blande gull og sølv. Det er en morsom blanding, synes jeg.
Jeg har såå mange små prosjekter nå, så jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Vi får ta en ting av gangen. Bordet var tidligere hvitt og utrolig slitt.

Og vet dere hva? Det gikk med en hel boks med gull spray, som kostet hele 80kr. Til bordet, ett fat, en hylle og en potte. Det var ikke så mye i den boksen. Jeg har sprayet mye gjennom det siste året, og har følt at boksene mine har holdt til alt. Men ikke denne gangen. Men, som alle vet, gull er dyrere enn sølv.. Haha:)

Så, hva synes dere om bordet mitt?

11 Søte ord

Jeg syns du er veldig kreativ jeg. Du finner ut nye måter og bruke ting på. Så for meg så er du kreativ og ikke minst en inspirasjon:)

Kjempe fint med gull og sølv:)

Matilde & Jenny

11.jun.2010 kl.21:51

Du har en utrolig bra blogg! Bordet ble veldig fint visst det har vert kvitt før! :D Du er virkelig kreativ!

Melissa- Pseudotvillingmamma

11.jun.2010 kl.22:08

Ida og prinsessa: Tusen takk Ida:-) Jeg er så spent på den nye stua di også. Kan vi svippe innom deg med premien iløpet av helgen eller?:-):-) Om du vil ha den da!:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

11.jun.2010 kl.22:08

Matilde & Jenny: Tusen takk:-)

Mamma til to søte barn!!

11.jun.2010 kl.22:53

Må bare kalle deg SUPER KVINNE... hehe,, Jeg syntes hele tiden du gjør noe nytt og spennende!

Jeg er selv tobarnsmor, og ikke i nærheten av å få malt/sprayet etc... hehe.. Har en jente på 1,5 år som må passes på absolutt hele tiden... Men ille morro det å da!!!

Melissa- Pseudotvillingmamma

11.jun.2010 kl.23:01

Mamma til to søte barn!!: haha:) takk! Men vi er 2 voksene mennesker hjemme hele dagen da. Ungene henger på armen og når de sover får jeg gjort en del. Nå skal det sies at mannen min jager middag, det rekker jeg ikke! Ungene er flinke til å hjelp meg da. Har aldri brukt lekegrind heller.

men, når mannen begynner å jobbe igjen, rekker jeg nok ingenting i forhold til nå. Jeg har bare lopper i blodet, og klarer ikke å la være å finne på ting. Selvom jeg faktisk har en sykdom som gjør meg veldig dårlig til tider, slik at jeg ikke klarer noenting.

Takk for kommentar :)

Irmelin

13.jun.2010 kl.03:10

Så SINNSYKT fint! Du er flink! :)

Annelen

13.jun.2010 kl.15:28

Kreativitet er det og la seg inspirere til og finne på noe, om det er en ny sammensettning eller om det er og finne på en lek, det trenger ikke være revolusjonerende eller nytt. Det kan være og så mangt så den beskrivelsen du fant på wiki er litt dårlig. For jeg lager smykker det er det jo laget masse av og det jeg gjør har sikkert blitt gjort før. Men man lar seg inspirere og skaper en stemning eller en fin ting men ingen har gjort det helt likt før men sikkert mange som har gjort liknende sant??!! Du er kjempe kreativ så ikke tvil på det!

Melissa- Pseudotvillingmamma

13.jun.2010 kl.19:07

Annelen: Ja, jeg skjønner hva du mener:-) Jeg synes nå at du er ganske kreativ!!

Jeg fikk ett litt annet syn på det nå ja! Kanskje jeg er litt kreativ alikevell?
Jeg så ikke det du hadde skrevet før nå jeg:( Selvfølgelig vil jeg ha det:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

14.jun.2010 kl.22:16

Ida og prinsessa: Så fint Ida:-) Send meg en melding iløpet av uka da. Om du er i byen, kan du jo bare svippe innom!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits