Vi gjør om!

Alle interiørinteresserte bør følge med på bloggen min i kveld. Jeg har gjort om her, og har noen nye møbler og møbelprosjekter, det blir kjempefint. Jeg mangler endel småtteri, med det må jeg vente med til lønna kommer:-)

Jeg har jobbet på meg skikkelige smerter i ryggen og nakken, så nå klarer jeg ikke å gjøre noe mer.
Heldigvis er det meste ferdig.
Det er ikke så enkelt å få gjort noe med to små unger. En på armen og en i beinet. Eller en i bæremeisel og en på armen, og med en malekost i den andre!
Men hva kan man forvente? Jeg synes jeg får gjort masse jeg. Johannes er bare 21 måneder, men han hjelper meg med å male, også ødelegger han litt og legger handa oppå det vi har malt. Men jeg synes ikke det gjør noe, vi har det jo hyggelig sammen, samarbeider og utgjør ett godt team.

Og tilslutt, har noen noe ala denne å selge meg?


6 Søte ord

13.jun.2010 kl.18:32

Gleder meg til å se :)

Bibb

13.jun.2010 kl.23:10

den kommoden var utrolig nydelig!! Sikle!

Melissa- Pseudotvillingmamma

14.jun.2010 kl.08:19

bibb: Ja, den er helt utrolig fin!! Ønsker meg den:)

mrskvarsvik

14.jun.2010 kl.09:45

jeg gleder meg til å se bilder nå melissa! du er jo så flink=)

Anita

14.jun.2010 kl.14:19

http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/50162858

;D

Melissa- Pseudotvillingmamma

14.jun.2010 kl.19:53

Anita: Ååå, det var fint!! Tusen takk:)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits