Ung mamma.

Jeg går rundt og mimrer om dagen. Mimrer om "gamledager", og drømmer om det om nettene.
Med "gamledager", mener jeg tiden hvor jeg var barnløs. Tiden jeg kunne ha det gøy uten å tenke på konsekvenser. Den gangen jeg byttet mannfolk oftere enn andre bytter sokker, (det var kanskje litt å ta i).
Dere skjønner nok hva jeg sikter til.

Jeg føler jeg startet voksenlivet litt vel tidlig. Selvfølgelig elsker jeg min mann og mine barn. Men jeg skulle ønske jeg kunne ventet ett par år, men fått det samme når jeg var eldre.
Jeg har jo ikke opplevd en brøkdel av hva andre jeg kjenner har gjort.

Jeg har alltid vært den typen som har sett etter den rette. En jeg kunne holde meg til.
Jeg ville gifte meg tidlig, stifte familie og bli voksen så fort som mulig.
Jeg har faktisk vært forlovet en gang før. Med han jeg var sammen med før jeg møtte Kim.
Til og med den gangen, var jeg helt sikker på at det var han og meg for alltid. Nå ble det ikke slik, uten å gå inn på hvorfor.

Det jeg skal frem til da. Er at det er fantastisk å være gift, ha barn, hus og ansvar. Men det er ikke om og gjøre å få det tidligst mulig.

Jeg trives på en måte i den livssituasjonen jeg er i nå.
Men noen dager føles det som jeg er i ett fengsel, med tvangstrøye.

Jeg tror nok det føles slik for de som er litt eldre også. (Håper jeg).
Mange unge mødre er jo ute å flyr konstant. Jeg er absolutt ikke av den kaliberen. Har jeg først valgt å få barn, må jeg ta ansvar for mine handlinger og oppføre meg som en ansvarsfull mor.
Det betyr å ha kvalitetstid med barna sine, og gi de trygghet. Jeg vil oppleve hver eneste dag.Er det noen av dere som blir overveldet av ansvarsfølelsen iblandt?

2 Søte ord

littlebig

18.jun.2010 kl.20:16

vanskelig å si siden jeg verken er gift eller har unger selv,jeg vil gjerne få unger når jeg er ung,mn føler jeg ikke har det travelt.er en del ting jeg vil gjøre før jeg får unger.har en del venninner som har unger og de klarer det fint de,men vet ikke om jeg hadde gjort det.ei venninne av meg kommer imorgen og skal drikke med meg så hun kan jo dra på fester o.l hun også som andre ungdommer,mn hun må planlegge litt mere ikke sant.

Jeanette

18.jun.2010 kl.23:27

Mange unge mødre er jo ute å flyr konstant. Jeg er absolutt ikke av den kaliberen. Har jeg først valgt å få barn, må jeg ta ansvar for mine handlinger og oppføre meg som en ansvarsfull mor.

Det betyr å ha kvalitetstid med barna sine, og gi de trygghet. Jeg vil oppleve hver eneste dag.

Dette burde MANGE andre også ha tenkt og gjort! Veldig bra skrevet:-)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits