Dritt lei!

I dag har jeg en skikkelig dårlig dag.
Er en kombinasjon av en haug av forskjellige ting.
For det første, min mor har reist avsted til Krakow. Jeg er så utrolig avhengig av å se moren min, så det er helt grusomt.
JA, jeg vet jeg oppfører meg som en unge og JA, jeg vet at jeg burde bli voksen. Men, jeg klarer desverre ikke å skjerpe meg når det kommer til det. Jeg er ikke avhengig av hjelp til barna eller slikt, men jeg må bare se henne, og snakke med henne. Det gjør dagen min såå mye bedre.

For det andre så har jeg kjempevondt i livmoren min i dag. Den venstre eggstokken er kjempe hoven.
Istad klarte jeg ikke gå engang. Og lå bare å vred meg i smerte på gulvet.
Da tok Kim med seg barna ut for å besøke svigers. Ikke bra for ungene å se moren sin slik.
Etter en haug med smertestillende, sitter jeg her og har det sånn mitt på tre. Det er fremdeles vondt, men jeg klarer iallefall å bevege meg.
Jeg tror det var en vanncyste som sprakk, jeg sliter nemlig med tilbakevendene cyster. Har til og  med hatt en i det venstre brystet når jeg var 16, som jeg opererte vekk når jeg var 18.

For det tredje har jeg unger som er som små djevler om dagen. De har blitt så forbanna bortskjemt at det er til å bli gal av.
Maren skal bæres og bæres, samtidig som hun griner og griner. Vil ingenting, ingenting er bra nok.
Det samme med Johannes, pluss at han har slike trass utbrudd hvor han kaster seg på gulvet og sparker og skriker.
I tillegg til det maser han om pupp konstant. Jeg er dritt lei av å amme!!!
Maren er en ting, men Johannes er tross alt snart 2 år gammel...
Jeg skulle satt ned foten for lengst. Nå har det gått for langt. Og nå krever de at mamma skal være en klovn som finner seg i alt.
Jeg har vært så "snill", funnet meg i det meste.
Men det er faktisk å være slem. Jeg gjør barna mine og meg selv en bjørnetjeneste om jeg setter ned foten og blir strengere nå.

Ikke missforstå meg, jeg elsker barna mine. Men nå er jeg en sliten mamma!

Er jeg alene om å være sliten og lei innimellom?
Hva gjør dere på slike dager når ungene bare er grinete?12 Søte ord

Nå må du bare ha litt tid for deg selv tror jeg ;-) Alle har godt av en time-out innimellom. Hør med mannen om du f.eks kan ha en rolig kveld uten kids og plei deg selv litt og så tar han med barna til en kompis eller foreldrene eller noe...morsmelkerstatning er en fin ting ;-) Har hatt slike dager jeg og, tror de fleste har det innimellom. Og ja jeg skjønner godt du er lei av å amme..2 år gammel..han trenger jo ikke morsmelk lengre så bare avvenn han først som sist..det ville ihvertfall jeg ha gjort :O)

Jeanette

19.jun.2010 kl.15:51

Alle sammen har dårlige dager inni mellom, og er slitne. Jeg bruker å ta meg en biltur helt alene med høy musikk,hehe! Eller bare gå meg en tur i skauen. Bare jeg får være litt alene, så hjelper det mye! Håper at dagen din i morgen blir bedre, etter en forhåpentligis god natt<3 Utrolig fint bilde av deg:-)

littlebig

19.jun.2010 kl.16:01

ja unger krever vell sitt.du må sette ned foten og være en litt strengere mor i ny og ned da vettu,kan ikke bare være snill hele tiden.hihi.

du var strålende vakker på bilde foresten<3

håper du får en fin helg videre:D

Melissa- Pseudotvillingmamma

19.jun.2010 kl.18:17

littlebig: Nei, på tide å bli den strenge mammaen nå:)

Tusen takk, var ganske fornøyd med det bildet selv! Ikke hver dag jeg ser så fresh ut:-)

Ha en fin helg du også!

Melissa- Pseudotvillingmamma

19.jun.2010 kl.18:18

Jeanette: Ja, det er det jeg gjorde istad også. Høy musikk i stua, og det gjorde susen:-):-)

Takk for det, det er ikke alltid bildene blir så vellykket:-) Hehe..

Melissa- Pseudotvillingmamma

19.jun.2010 kl.18:22

Økobaby (Sally): Jeg fikk litt tid, og det hjalp veldig:-)

De er så store, så de kan drikke vann og spise vanlig mat også. Den morsmelken er ikke nødvendig hele tiden.

Og eldstemann må slutte nå, ellers blir jeg helt gal.

Det er utrolig slitsomt å ha en 2-åring som står å drar meg i toppen, og klikker i vinkel om han ikke får.

Og han skal ikke bare ha en gang om dagen heller, det er ørtentusen ganger.. Hvert 5 minutt. Og hver gang han ikke får vilja si.

Nei, nå er det på tide å slutte:-) Ammer du enda?
Nei jeg mista melka gradvis og slutta å amme når lillegutt var ca 6 mnd. Selvom jeg gjerne skulle ammet han lenger var det en befrielse å slutte..men det var særlig fordi jeg hadde strevd endel pga lite melk og en gutt som aldri ble mett av kun meg...måtte ha flaske i tillegg. Du får bare være dønn konsekvent i noen dager så gir han seg sikkert...tror du ikke? :-O Håper det :-)

Pia

20.jun.2010 kl.23:15

Heisann!

Her har det vaert mye trass de siste maanedene, mye grining og sutring...Ja, til og med raserianfall med biting og slaaing, og han er bare 19 mnd! Men jeg fikk et tips! Ta en time out. Om han begynner aa rase fordi han ikke faar noe, eller slaar eller lignende, saa plasser han i en stol, eller har du ei trapp saa plasserer du han i det nederste trinnet feks, og la han sitte der i maks 1,5 minutt.( minutt etter alder) Roer han seg fort, og sitter der stille, kan du snakke til han, vaer blid, ta han bort fra der han sitter, begynn aa leke med noe, etc. Gaar han bort fra der han sitter og raser, setter du han ned igjen til han skjoenner tegninga.

Hos oss har dette hjulpet MYE! Og han tok det med en gang. Han er mye greiere aa ha med aa gjoere, ogsaa blidere. Jeg trodde ikke at dette kunne hjelpe saapass som det gjorde, men det har det altsaa! Det er ikke enkelt for mammahjertet, men det her er det beste raadet jeg kommer med, og som jeg ser har hjulpet oss. For gutten min var saa urolig at til og med andre mennesker la merke til det.... Men naa er han som sagt greiere, og han vet hvem som er sjefen i huset.

Ang. amminga, saa ser jeg du skriver over her at du skal slutte. Det kan du med god samvittighet gjoere! Slik som det er blitt naa, er ikke bra for deg, og det gjoer han ogsaa urolig.

Jeg VET grensesetting er vanskelig, jeg har et eldre barn ogsaa, og det er ikke bare bare bestandig... Men, er du konsekvent, blir barna roligere. Ogsaa burde du ( og det er selvsagt helt opp til deg!!) slutte med aa baere paa Maren. Been there, done it! Du blir SLITEN av alt dette her, naturligvis, og du ser at det ikke gjoer deg godt. Men saa vet vi at barn paa hennes alder har godt av aa leke litt selv, krabbe/gaa rundt paa egen haand. Man trenger ikke aa bli baert rundt hele tiden. Konsekvente foreldre gir roligere og tryggere barn. Fortsetter det slik som dette, blir det bare vaerre for dere alle sammen, for ungene faar sterkere og sterkere vilje etter hvert som de blir eldre.

Jeg prater ut av erfaring her naa, hva som hjalp oss, og det er lov aa vaere uenig med meg :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

21.jun.2010 kl.18:23

Pia: Tusen hjertelig takk for utrolig mange fine tips! Jeg tar de imot med takk. Jeg har vært så usikker på hvilken metode jeg skal bruke på han. Det funker jo ikke å kjefte, så metoden din var veldig fin.

Bæringen til Maren må bare ta slutt. Både for henne og for meg. Det er helt utholdelig å holde på slik.

Takk nok en gang:)

Pia

21.jun.2010 kl.23:21

Bare hyggelig Melissa :)

Jeg gikk ogsaa aa kjefta, og alt ble bare vaerre... :(.... Du vet, negativ oppmerksomhet er bedre enn ingen oppmerksomhet... Og jeg foelte meg som en elendig mor... :( Denne time out´en har de praktisert paa dette programmet som har gaatt paa tv`n, Nanny ett eller annet... Kanskje har du sett det? Det funker, og man slipper aa kjefte :))))))

Melissa- Pseudotvillingmamma

22.jun.2010 kl.16:53

Pia: Ja, det har jeg sett:-)

Blir spennende å prøve det ut i praksis!

24.jun.2010 kl.23:25

Søt jente du er :) Har ei jente på 4 år som har blitt skikkelig trass,hyler og skriker storsett hele dagen. Hun holdt på sånn når hun var 2 år og,men begynte på at igjen når hun fikk en lillebror i mars. Holder på og bli gal av de konstante hylingen hennes. Snakket med helsesøster om deg,og hun sa at jeg bare måtte overse hun når hun hyler og skriker. Da stopper hun og hyle fortere enn visst jeg kjefter (men,når ein er trøtt og sliten så er det så lett og bare kjefte litt,i håp om at hun slutter. Men,de gangene eg overser hun så slutter hun faktisk og skrike ganske fort!! Og,når hun da slutter skal hun ha masse ros for de. Ellers,har vi hatt problem med å få lagt hun. Vi legger henne kl 19.30,men hun kommer hele tiden inn i stuen og maser (kan holde på til kl 23-24-til og bli SPRØ av...) Da sa helsesøster at vi skulle lage til eit belønningssystem. At hver kveld hun la seg fint,så skulle hun få eit klistremerke og når hun hadde fått f.eks 5 klistremerke så skulle hun få ein liten premie... Og,det fungerer veldig bra! Kansje du kan prøve de på Johannes. Hver dag han klarer seg uten "pupp",så får han eit klistremerke og når han har samlet eit antall klistremerker så får han ein liten premie. Helsesøster sa at barn liker og få belønning. Barn er mye glede,men jaggu en stor dose frustrasjon og!! Ha en fin sommer :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits