Spennende menneske.

Det er egentlig ganske flaut, men jeg synes Aune sand er hysterisk morsom.
Han er jo helt merkelig.
Han snakker jo i sitater, eller ordtak. Og han har noen uttalelser som bare er kjempe gøyale. Synes jeg da!
("jeg er såpass gammel at jeg har dundret løs på mye nydelig mus i mitt liv").
I tillegg til å være morsom, virker han som en utrolig spennende person.Aune Sand så mye mer enn bare rare utsagn. Hans væremåte og innstilling til livet kan betraktes som eksentrisk, men det er liten tvil om at Sand er seg selv 120 %.  Her siterer jeg Aune Sand:Fyll husene med kjærlighet, glassene med champagne og soverommet med elskov.


Champagne er som jordbær. Den skal smake som et kvinnebryst.


En naken kvinne er noe av det flotteste som finnes.

Vi må løpe i marken og løfte oss selv opp til den lykken som livet på en fantastisk dag kan være!

Noen ganger når jeg drømmer, drømmer jeg at jeg springer naken ut over en slette. Langt der ute får jeg vinger og flyr, myke bølger av regn elsker med kroppen min, å, hvor jeg savner dette ene, å være fri, fri fra all smerte. Bare fly, fly med vinden.

Vi er blitt dorske og late mennesker. Vi har glemt hva det er å kjempe. Kjedsomheten har bredt seg utover Norge. Hvor er galskapen? Hvor er de som elsker, brøler og ler? De som får meg til å fryse på ryggen?

En kvinne må alltid finne den største vikingen. Og vikingen må vite å kunne bruke sverdet.


Da jeg traff Marianne hadde jo hun en så­kalt hippiemus. Men nå når den er blitt litt eldre er det en glattbarbert mus hun er mest opptatt av. Det synes jeg er litt skremmende. Men som jeg sier er det en mus i hvert hus, så vi skal ikke være så redd for musen
 

Å legge en dame ned og forføre henne, å dundre løs så hun knapt skjønner hva som foregår, det er jo det det handler om.

Det handler om å løfte kvinnen opp til de aller høyeste platåer av orgasme!

Jeg vil elske. Jeg vil leve. Riv ut hjertet mitt og legg det i solen

Englestøv, klokkene ringer i St. Peters-kirken, nonnene synger fra klostervinduene, en far fører sin eneste datter til alter, en kriger går av sin hest, han blør fra et åpent sår i brystet. De unge lover hverandre evigheten. Om natten i månelys begraves han i hennes sjel.

La brystene mine hvile over øynene dine. Stille kan du vandre inn i det innerste, for så å fly ut over blomstene. Ta sjelen min. Elsk med meg.

Jeg forguder stemmen, ansiktet, brystene, når hun løper, gråter, elsker og ler. Hele livet har jeg ventet på å møte henne. Å suge kraften fra skjødet hennes, å kjenne de myke lårene klemme seg sammen, så trodde man at man var evigheten.

Jeg vil være jomfru for deg min eneste, ligge på et hvitt laken og føle at du røver meg ut av mors armer. Du skal få se meg inn i øynene til du smelter inne i meg. Legg deg inn til brystet mitt og gråt og når du våkner skal jeg føde deg en sønn av mitt blod.

Vi menn er jo så heldige at vi får lov, hvis vi ber om det med vår aller vakreste stemme, å krype opp i en kvinnes barm og dundre løs det beste vi kan, på en god dag. Så for alle de vakre kvinnene som holder ut med oss tusseladder, for det er det vi er blitt, tar vi en skål for dere!

5 Søte ord

Jeanette

20.jun.2010 kl.18:25

Han er en FANTASTISK mann:-D

Julie :)

20.jun.2010 kl.19:46

Så utrolig koselig dere har det:)

lilja

20.jun.2010 kl.23:06

hehe

Mamma til to søte barn!!

21.jun.2010 kl.19:08

Ja, digger Aune, han tør å si det ... Rett fra levra og han ordlegger seg vakkert!!

Camilla

03.okt.2010 kl.17:13

Sitter og ser på 4-Stjernes Reise, med Aune Sand - og herlighet, for en ufattelig morsom fyr. Alltid trodd han bare var en rar kunstner som ikke var så spesielt hyggelig, men det tar jeg tilbake. Kjempekul fyr det der!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits