Kriopraktor og nytt vitrineskap!

Har hatt altfor mye å gjøre de siste dagene.

I går var jeg hos en kiropraktor, hun var kjempeflink, og etter hvordan jeg forstod det kunne hun hjelpe meg med mine plager.
Jeg har scoliose i ryggen. Det er godt å vite at smertene har kommet av en grunn, og en grunn som jeg kan få hjelp til.
Allerede i dag har jeg trengt mindre smertestillende, og følt beina mine har hatt en annen energi enn tidligere. HERLIG!!

Hun heter Heidi Zakariassen, og holder til i gamlebyen. Hun er en flink kiropraktor, og har ett herlig vesen. Anbefaler henne på det sterkeste:)


Over til litt andre ting, vi har fått dette vitrineskapet.Det har vært Camilla sitt: http://mrskvarsvik.blogg.no/.
Flott jente, med en energi og kreativitet få har.

Min mamma skal få mine billy bokhyller, hun har ønsket seg de i hvite med toppskap lenge, nå har hun i mørkt tre. De er fine de også, men moro med litt forandring.

7 Søte ord

Flott skap da. Har lyst på noe sånt selv.. Men har ikke plass her jeg bor nå.

Melissa- Pseudotvillingmamma

24.jun.2010 kl.13:15

Par i Hjerter mamma,pappa og b: Det var veldig flott:) Men det er kjempe stort!!

Anneli og Emma-Sophie

24.jun.2010 kl.17:35

Oi, har de ikke funnet ut at du har scoliose før nå?

Husker når jeg var type åtte så skulle jeg gå med korsett for å få retta opp, men det var for seint, så det ble ikke noe av det.

Nyyydelig vitrineskap:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

24.jun.2010 kl.20:25

Anneli: Nei, og det er jo helt merkelig... For jeg har jo vært slik i ryggen siden jeg var 12... Første kiropraktoren som la skikkelig merke til det.

De andre sa at det bare var fordi beina var i forskjellig lengde. Men nå er beina nesten like lange, og ryggen fremdeles kjempe skjev..

Hvordan er det med ryggen din nå da?:)

Hege

27.jun.2010 kl.18:20

Jeg har også skoliose. Jeg går hos en som er både kiropraktor og fysioterapaut (det er det bare noen få i Norge som er) og han har hjulpet meg veldig. håper det går like bra med deg som det gjør med meg :)
Endelig fått deg vitrineskap ser jeg ;) Er det ikke fantastisk deilig?? hehe, jeg elsker ihvertfall mitt

Melissa- Pseudotvillingmamma

29.jun.2010 kl.19:43

pernilleulrikke: Jo, det er deilig:) Jeg har jo hatt bokhyller og ett vitrineskap, men dette er kjempefint, med glass på sidene også:-)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits