Jeg begynner å jobbe på My Cinnamon Girl på onsdag!

JEG HAR FÅTT MEG EN NY JOBB! HURRA:-)

På My Cinnamon Girl!
Det er en klesbutikk for barn og damer. For det meste jentetøy.
Designet av Kari Thomassen, myCinnamonGirl er barneklær med preg av nostalgi og tidløs sjarm. Alle klærne designes i Norge, og er unike klær med håndsydde detaljer hvor hvert plagg er laget med omtanke.
Inspirasjonen kommer fra delikate farger, nydelige stoffer, en lidenskap og pasjon om å skape noe yndig, søtt, fantasifullt, prinsesseaktig, rosa barndomsminner om å få kle seg i skjønne klær.

Den første myCinnamonGirl kolleksjonen kom
vinteren 2005, og ble hjertelig motatt. Siden da har myCinnamonGirl plaggene funnet sin plass i flere vidunderlige butikker som også gir deg den gode, romantiske, søte og tidløse stilen. Samtidig har også myCinnamonBoy fått sin egen kolleksjon, som følger myCinnamonGirl.

Klærne sys i størrelse fra 6 mnd - 12 år og for voksen fra XS - XL. Alle klærne sys i behagelige stoffer som tåler vask og bruk. Det er fine klær som kan brukes til hverdag, og ikke bare være til pynt.


7 Søte ord

Signe

02.jul.2010 kl.20:52

Gratulere med ny jobb :-) Lykke til!

Skikkelig herlige kle då, ååh. :-)

mammantiljessica

02.jul.2010 kl.20:58

Gratulerer med ny jobb!!

Jeg har hørt om merket før men aldri sett det noen steder,mye fint!
Gratulerer med ny jobb da:) elsket klærne, de var veldig søte

Maria

02.jul.2010 kl.22:58

Gratulerer:):):)

littlebig

03.jul.2010 kl.01:04

lykke til søta!!!

Katrine Birgitte

03.jul.2010 kl.01:42

Så deilig! Blir vell godt å komme seg ut blant folk etter så lenge hjemme :) ?

Fine klær var det og, da kan du jo sikkert kjøpe mye fint til en billig penge :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

03.jul.2010 kl.14:23

Katrine Birgitte: Ja, det blir herlig. Gru-gleder meg...:)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits