Nesten ferdig med rokokkostolen.

Nå er den ene rokokkostolen nesten ferdig. (Jeg har jo 2)..

Jeg er det største surrehuet som finnes. Så jeg burde jo egentlig ikke fått lov til å ta i en saks engang. Det er en grund til at jeg har kjempe dårlig karakter i kunst og håndverk.
Jeg har med årene likt håndverk mer og mer, men alikevell blir det skjeldent pent.

Det jeg klarte å gjøre i dag var å jobbe på den ene siden av rokokkostolen, og glemme den andre. Jeg strakk stoffet og klippet, og når jeg kom til den andre siden var det plustselig altfor lite stoff.
Så nå har jeg bare lappet den litt, slik at den kan stå slik frem til jeg får ånden over meg igjen.
Forhåpentligvis er det ikke så altfor lenge til.
Jeg skal også ha enten pyntebånd eller nagler oppå stiftene.

Slik er den hittil.

 Stoffet er forresten gjenbruk! Ett gammelt møbelstoff som vi har brukt som duk.

Hva synes dere?

3 Søte ord

Oscar Minge

03.jul.2010 kl.18:39

kjempekul, Melissa! Du er jo flink!

Iselin

03.jul.2010 kl.19:00

For meg ser det ut som du er veldig flink! Veldig fin stol...

mamma

04.jul.2010 kl.03:41

Synes stolen ble fin jeg Melissa. Men saks og tråd til deg snuppelure var aldri lurt. Du har jo hatt noen bukseprosjekter opp gjennom årene :) uten at jeg bør utbrodere resultatene her. Vakkert ble det jo nå, i alle fall:). Trening gjør mester.

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits