Hjemmelagde lerret, dekorativt på veggen.

Har dere noen gang tenkt på at tapetrester kan brukes til noe?
Man kan faktisk gjøre mye med det. Jeg har nylig tapesert gamle esker, og potter. I disse har jeg papirer og fargepenner.

I går tapeserte jeg noen lerret, som jeg og Kim egentlig malet på for lenge siden. Men fargene passet ikke inn hos oss, derfor ble de bare stående i kjelleren.

Jeg brukte 2 forskjellige tapeter. Jeg kunne nok gjort mye mer ut av de. Men butikkene var stengt i går kveld og i dag. Derfor gjorde jeg det jeg kunne med det lille jeg hadde.

Hva trenger du?
Stiftemaskin, superlim og en saks.

Hva synes dere?

6 Søte ord

Malin

18.jul.2010 kl.21:20

Så utrolig flott og kreativt :D Takk for godt tips :)

Veronica

18.jul.2010 kl.22:40

Syns det ble kjempe flott jeg ! :)

18.jul.2010 kl.22:58

de ble kjempe søte! :D gjort sånn selv også på noen lerret :D

The L home

19.jul.2010 kl.00:21

Jepp, har sett tips om det før, synes det er kjempe stilig. Ble fint det du laget! :) Har planer om å mekke noe sånt jeg også, står på to do lista ;)

Melissa- Pseudotvillingmamma

19.jul.2010 kl.09:39

The L home: Ja, det er ganske moro å få til noe med ting som bare står der:-)

Irmelin

20.jul.2010 kl.01:28

Kjempe stilig, du er kreativ !

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits