Sine første skritt alene!

Jeg forteller ikke så veldig mye om ungene mine lenger.
Men når det skjer store ting, må jeg jo fortelle dere det.

Maren har tatt sine første skritt. Bare litt over 10 mnd gammel.
Hun gjorde det først i går, da trodde jeg det var en blanding av tilfeldighet og flaks. Men i dag har hun ikke gjort annet enn å teste sin nye ferdighet.


Hun er jaggu tidlig utviklet, akkuratt slik jeg var.
Nå var ikke Johannes eldre enn 11 mnd han heller. Men Maren er utrolig stor for alderen.
Det har jo ikke noe å si på ferdighetene eller IQ resten av livet, men det er vanvittig moro at de utvikles i normalt tempo.


Siden jeg har ny data, var dette det eneste bildet jeg hadde av henne. Men hun var søt, ikke sant?

Når tok deres barn sine første skritt alene?

2 Søte ord

VeronicasBoble

19.jul.2010 kl.16:05

Oi! Så morsomt! Selv gikk jeg når jeg bare var 9 mnd gammelt faktisk, så er spent på hvor tidlig ute mine egne barn kommer til å bli den dagen de kommer til verden. Har ikke barn selv, så det kan jeg igrunn ikke si noe om;)

The L home

20.jul.2010 kl.00:18

Artig, det er stas :D så søtt bilde, hehe. Min gikk da hun var 14 mnd, akkurat som jeg gjorde. (Jeg var en rumperacer, akte meg fram på rompa framfor å krabbe :p)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits