Anbefaler disse produktene

I går var jeg på parfymeriet å kjøpte meg litt stasj, stod der med henda fulle. Men må vente til lønning, for slike ting koster flesk.

Jeg vil anbefale disse produktene til alle. Det er helt utrolig bra produkter.Denne concealeren er kjempe bra.

Et skjønnhetsprodukt brukt av modeller og kjendiser, ofte kopiert men kopiene ble aldri en suksess. Yves Saint Laurent Touche Eclat N0.1 Luminous Radiance fanger lyset, jager bort tegn på trøtthet og jevner ut feil.

Kun ett klikk med Yves Saint Laurent Touche Eclat N0.1 Luminous Radiance er det som trengs for å fjerne skygger på siden av nesen, rundt munnen, kinnets hulrom og smilerynker. Den forskjønner området rundt øynene og får deg til å se uthvilt og fresh ut.

Touche Eclats rene magi kan også brukes på leppene for å få inntrykk av fyldigere lepper eller på siden av nesen for å gi ansiktet ditt en ekstra snert av utstråling, samt at den hendige størrelsen gjør at du får plass til den i enhver håndveske. Passer til alle hudtyper og er testet under dermatologiske forhold.

Koster ca 300kr.


Denne deoderanten fungerer utmerket. Den lukter kjempegodt, og holder vondt lukt borte!
Koster 200kr.

Har noen av dere prøvd disse produktene?

7 Søte ord

Bec@

20.jul.2010 kl.09:35

Jeg har begge produktene og er veldig fornøyd med begge to :)

Har brukt den øverste i mange år, og den nederste i ca 1/2år nå. Utmerkede produkter..

mammawesterheim

20.jul.2010 kl.12:58

Jeg bruker deoen,men ikke den andre.. Har tenkt på å kjøpe den flere ganger =)!!

Ina

20.jul.2010 kl.13:32

Jeg har ikke prøvd noen av dem, men ville bare si til deg at vi drar jo til det store utland om ikke så alt for lenge, så om du vil, kan jeg kjøpe med fra tax free'n til deg :) Er sikkert litt billigere der :)

Ladylicious

20.jul.2010 kl.16:56

Liker YCL VEldig godt.. Liker bloggen din veldig også.. :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

20.jul.2010 kl.18:41

Ladylicious: Tusen takk:) Titter innom bloggen din nå!

littlebig

20.jul.2010 kl.21:53

takk for tips!

charlotte

23.jul.2010 kl.20:29

deodoranten er helt super! :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits