Ut på tur med unger er ikke alltid enkelt.

Jeg får aldri gjort det jeg har tenkt!!
I dag endte vi opp på Stopp kjøpesenter. Maren var som vanlig stuptrøtt, selvom klokka ikke var mer enn 14.30.
Jeg er så utrolig lei av at hun alltid er så trøtt. Hun får ikke sovet ordentlige lurer. Hun står opp rundt 5-6, sover en lur klokka 9-10 som varer ett kvarter, og sover en lur igjen i 12-1 tiden som varer ett kvarter. Mellom lurene er hun kjempe trøtt, irritabel og uopplagt
Jeg tror jeg har funnet ut hva som er galt, jeg tror hun har allergi. Nesa hennes renner konstant, og hun har elveblest i panna når vi er ute.

Har noen av dere erfaring med allergi på så små? Hvilket antihistamin/allergimedisin fungerer best?

Vi fikk jo kjøpt litt småtteri. Men verken bolero, sko, slips eller bryllupsgave. Håper jeg rekker å gjøre alt sammen i lunsjen i morgen. Spørs vel det. Men det er rolig i butikken, og vi er 3 mennesker, så det kan jo hende at jeg får lov å være borte litt ekstra om det er veldig stille.


Kjøpte to slike puter.I går i lunsjen på jobben kjøpte jeg to små ildtopper, koster kun 10kr på mestergrønn.På stopp solgte de ut "gamle" roser for kun 29kr.Og til det  beste tilbudet av de alle.
På mestergrønn koster det nå kun 30kr for potteroser.
Jeg endte opp med 5. De kan fint plantes ut i beddet også.Søte ord

littlebig

20.jul.2010 kl.21:31

man klarer alt hvis man vil og husk tro kan flytte fjell.små gullkorn fra meg bare!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits