Blomster frisker opp et hvert hjem.

Det er rart hvor mye friske blomster gjør med et rom. Jeg pleier å kjøpe roser, men denne gangen falt valget på hortensia.Denne blomstrer ca. en gang i måneden. Hver gang den blomstrer, blir jeg like fasinert.
(Ja, jeg vet vinduene er skittene, vi bor langs veien)Måtte bare poste ett bilde av lille Silje vår.Inn i vinterhagen.Det er barnas "lekerom".På kjøkkenbordet.Og benken på kjøkkenet.
Deilig å ta en kaffekopp her om morgenen, og titte ut i hagen.Liker dere å ha friske blomster?

7 Søte ord

Stine - <3

01.aug.2010 kl.22:00

friske bloster er virkelig flott :)

Karoline

01.aug.2010 kl.22:03

Det er alltid koselig med blomster! :)

- Bare synd jeg er så flink til å drepe dem!
fine blomster og nydelig hus :-) Er så sant at blomster frisker opp ja, glemmer det ofte helt til man plutselig har blomster i hus, da skulle man ønske man hadde det litt oftere :-)

elisabeth

02.aug.2010 kl.06:24

Så flotte blomster::) du er flink:)

Linn

02.aug.2010 kl.14:34

Hei Melissa, hvordan går det i den nye jobben? Jobber du mye? Og hva jobber mannen din med?

Melissa- Pseudotvillingmamma

03.aug.2010 kl.14:30

Linn: Hei:-) Det går veldig fint. Jeg stortrives. Jeg jobber ikke noe mer enn ett par ganger i uka. Neste uke jobber jeg hele uka, så det er litt opp og ned.

Jeg jobber for det meste kvelder, når mannen er hjemme fra jobb.

Mannen min jobber i Oslo for Østfoldrør, som egentlig holder til her i Sarpsborg. Så han pendler hver dag.

aliciasverden

24.okt.2010 kl.20:00

Så utrolig fint dere har det Melissa!:D

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits