Nye gardiner

Har ikke hatt tid til å blogge de siste dagene. Det har gått i ett. Nå har jeg kommet hjem fra jobb, og nyter fredagskvelden med en tanke om at jeg muligens får sove litt lenger i morgen.
Jeg vil ikke sove altfor lenge, for jeg skal på jobb klokka 12. Så da vil jeg ha litt tid med barna først.

Jeg har vært så heldig å få låne en hel haug med gardiner av en venn av meg.( mrskvarsvik.blogg.no)
Jeg har nå hengt opp ett sett hvite liftgardiner i vinterhagen, pluss brune blanke gardiner i alle vinduene både i stua og vinterhagen. Jeg har noen beige også, som jeg også vil ha opp, så mulig de ender på kjøkkenet.

 Se bort fra mobilen min, hehe..Synes dere de blir for mørke?

15 Søte ord

lifeofsunny

06.aug.2010 kl.23:58

Jeg syntes det ble kjempefint=) Elsker den typen brunfarge sammen med hvitt. Heldig du var som fikk låne. Camille har mye fint, og jeg har kopiert mye selv. hehe.

Jeg også har blitt veldig inspirert av henne, og har tatt inn mer og mer av den brunfargen selv i det siste. Og det er så fint=) Likte veldig godt den liftgardinen med blomster.

Den puten i sofaen så jeg på her om dagen også. Fin den=) Liker hjemmet ditt.

maria

07.aug.2010 kl.12:55

Jeg personlig syns de var for mørke, men hver sin smak.. Er jo gøy å prøve noe nytt også, såå heldig at du får lov å låne da:)

Babylykke?

08.aug.2010 kl.12:19

Hei :-) Jeg er fast leser av bloggen din, og har fått med meg at du er veninne med Camilla K... Men vet du hva som er skjedd med bloggen hennes, og kan du evt si fra om du vet noe om en ny blogg? :-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

08.aug.2010 kl.14:47

Babylykke etter 14pp, SA 10 uk: Hei:-) Hun har slettet bloggen sin. Hun har desverre ikke lyst å dele livet sitt med andre lenger.

Klem:-)

Babylykke?

08.aug.2010 kl.14:51

Okei, det skjønner jeg veldig godt :-)

Og jeg syns forresten de brune gardinene passet kjempegodt hjemme hos deg. Varme farger som gjør det hjemmekoselig :) Du er virkelig flink når det kommer til interiør, og jeg skal være ærlig å si at jeg har snappet opp mange gode ideer fra deg, hehe :o)

Melissa- Pseudotvillingmamma

08.aug.2010 kl.20:06

Babylykke etter 14pp, SA 10 uk: Tusen takk:) Jeg har nå flyttet de gardinene til soverommet. Og har hengt opp noen litt lysere i stua. Det ble dødsfint!!

Brune gardiner er nydelig!!:)

Så hyggelig å høre, jeg skal titte på bloggen din også, så da får jeg nok litt inspirasjon jeg også:):)

lifeofsunny

08.aug.2010 kl.21:38

Å nei, hva har skjedd med bloggen til camilla? har hun slettet den?

:)

08.aug.2010 kl.21:55

Hei vet du hva den nye bloggadressen til Camilla kvarsvik er?

Melissa- Pseudotvillingmamma

08.aug.2010 kl.22:05

lifeofsunny: ja desverre, den er slettet!

Melissa- Pseudotvillingmamma

08.aug.2010 kl.22:06

:): enn så lenge har hun ikke noen ny:) skal snakke med henne jeg. Er jo mulig hun starter på nytt.

Janne

08.aug.2010 kl.22:55

uffa ja bloggen hennes likte jeg også kjempegodt.kan du ikke høre med henne ja!!

lifeofsunny

08.aug.2010 kl.22:58

Uff så kjedelig. Hennes blogg var min favoritt. Du må si i fra hvis hun lager en ny. Veldig synd. Men jeg kan skjønne det hvis det er pga all dritten folk slang til henne. Hils så mye og si hun er savnet i bloggverdenen=)

:)

08.aug.2010 kl.23:23

Håper det for hun er veldig flink til å blogge:) utrolig bra blogg du har også:) spennende å lese og se bilder. Får mange gode tips og ideer:)

Janne

09.aug.2010 kl.22:28

Og du og Melissa har en kjempefin blogg!!!

Kine:)

09.aug.2010 kl.23:23

Synes det er fint med litt varme farger til det lyse jeg:) Ville kanskje ikke valgt brune gardiner selv, men synes absolut det er fint:) Godt vi er forskjellige:)

Ha en fin kveld:)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits