.....

Jeg vil nok en gang unnskylde at jeg ikke får blogget. Kameraet er fremdeles ødelagt, og vi har ikke råd til ett nytt.
Og hva er moro med ett innlegg uten bilder, med masse tørr tekst?

Vel, ikveld skal jeg skrive litt. Har mange tanker som må ut nå.

Ha en fin dag:)

2 Søte ord

lifeofsunny

17.aug.2010 kl.17:47

Uff så kjedelig. Men vi overlever, venter i spenning til du får ordnet det=) Gleder meg til interiørbilder da de kommer..

Melissa- Pseudotvillingmamma

17.aug.2010 kl.18:49

lifeofsunny: Så hyggelig å høre:-) Har mange prosjekter nå. Alt jeg venter på er å få litt barnefri slik at jeg kan jobbe litt effektivt:)

Ps. Gangen din blir nydelig!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits