Inn i det aller helligste. *Soverommet*

Nå slenger jeg inn ett interiørinnlegg. Det er utrolige dårlig kvalitet på bildene da de er tatt med videokameraet mitt. Speilreflekskameraet er ødelagt.
Jeg kan love bedre kvalitet og mer detaljer neste gang.


Dette er noen få bilder fra vårt soverom.
Jeg har aldri postet bilder av soverommet vårt, jeg har ikke likt meg på det rommet i det heletatt. Det har vært direkte stygt, bare en lagringsplass for all dritten vi har hatt.
Det er ikke så verst nå egentlig, men jeg skal tapesere hele rommet, male taket og karmene, og bytte dør. Tror det blir ett veldig vakkert rom når det er gjort.

Jeg trenger nemlig litt rettledning av dere interiørglade sjeler.
Hva hadde dere valgt å ha over senga?


(Det er mur bak sengen til Maren, derfor er den hvit, det er forresten nydelig om vinteren, når vi fyrer i peisen blir det godt og varmt på soverommet.)
 Lysekronen kom desverre ikke med på bildet. Den henger selvfølgelig i taket!!
 Som dere ser, er sengen 150cm, og gavelen 180cm. Vi har nemlig hatt en 180cm seng inntil nå nylig. Mamma og pappa skulle bytte rom med mine søsken. Og fikk ikke sin rammemadrass opp trappen og inn åpningen. (Loftsrom), derfor byttet de da seng med oss. Som kunne dele rammen i to.
Ulempen er at vi har hatt tempur, og man merker klar forskjell på det og den vi har nå.
Dessuten knakk senga under transporten.
Derfor skal vi kjøpe oss en ny seng nå snart. Vi må bare finne den riktige typen.
Noen anbefalninger?

 Maren sover fremdeles sammen med oss. Det kommer ett innlegg om hennes rom i kveld. Følg med!

 Vi er så heldige å ha en deilig ballkong på soverommet. Det er helt nydelig å sitte der ute, når solen steker og ungene hopper i senga.


Soverommet vårt er megastort. I mine øyne. Det er vanskelig å innrede, fordi det er så stort vindu og balkongdør.
Men, dere skal få se løsningen i nærmeste fremtid. Det blir megasprekt når jeg er ferdig.

Så, hva synes dere blogginteresserte jeg skal ha over senga?
Vil dere se fler bilder av soverommet og ellers i huset?

11 Søte ord

mammawesterheim

25.aug.2010 kl.12:49

Først må jeg jo bare si NYDELIG soverom. Helt utrolig flott. Mesunner deg som har et så godt øye for intriør. Jeg ville hatt bilde av di der to fingrene som tar mot hverandre, om du skjønner hva jeg mener... Uansett så ville jeg hatt et avlangt bilde eller speil =)!

Pernille

25.aug.2010 kl.15:53

JEg syns du hadde et utrolig fint soverom! Delikat og koselig.. Du skulle ha sett mitt, da hadde du tenkt masse dritt og ukoselig! :(

Silje Elise

25.aug.2010 kl.19:53

Syns dere har et fint soverom allerede! Jeg hadde hengt et fint speil over senga! Hvis dere gjør det, så fest det godt, kjipt å få det i hodet! Vi har også mur i ene hjørnet av soverommet, deilig på vinteren, men jeg liker den ikke. Jeg må bare spørre, er det ikke vanskelig å finne ting i nattbordet hvis du ligger i senga, når dørene går den veien? Hehe! Men jeg skjønner ikke hvorfor Maren sover på rommet deres, når hun har et eget rom. Kan skjønne hvorfor du ofte er sliten da. Du har jo ungene på deg og rundt deg 24 timer i døgnet! Tror du vil få mer energi hvis du "klarer" å la Maren sove på eget rom. Håper du skjønner hva jeg mener, og at jeg mener det bare positivt, for jeg merket STOR forskjell når Sofie fikk eget rom, vi sov mye bedre, alle sammen! :o)

Melissa- Pseudotvillingmamma

25.aug.2010 kl.20:35

Silje Elise: Jeg liker heller ikke muren:( Den er stygg.

Vet du hva, nå så du noe jeg har helt glemt!! Vi har glemt å bytte plass på nattbordene. Vi har gjort om nylig se. De skal jo stå på motsatt side!! Takk:)

Vel, det har vært en blanding av latskap, og frykt for at jenta mi skal bli stor. Hun sov på eget rom en stund, det gikk i og for seg greit. Men det ble mye frem og tilbake.

Hun sover ikke i egen seng hele natten engang, hun sover faktisk sammen med oss... Den "heldiggrisen". Resultatet er at alle er uopplagte.

Nå skal jeg bare male og fikse rommet hennes, så er jeg klar til å flytte henne over på eget rom innen en ukes tid:-)

Nå har jeg samsovet med barna i 2 år, og nå kjenner jeg på kroppen at det er nok!!:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

25.aug.2010 kl.20:36

Pernille: Tusen takk:) Det blir nok kjempe deilig når vi er ferdig.

Hehe, det blir ofte slik. Siden man sjeldent har besøk på soverommet:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

25.aug.2010 kl.20:36

mammawesterheim: Tusen takk du:-) Og takk for tipset.

Lene

25.aug.2010 kl.20:54

Synes rommet deres var super lekkert! Den tapeten var veldig deilikat, likte at den var diskre, samtidig som den gjorde litt ut av seg.

Post flere bilder av huset da:;)

Ina

25.aug.2010 kl.21:37

Syns det hadde passet godt med fire lerretsbilder over der jeg, montert i en firkant liksom (to over og to under, om du skjønner). Ta skikkelig nærbilder (portrett) av dere alle fire og få det montert opp på firkantede lerret (billig på nettet.). Personlig og koselig pynt :) Ellers må jeg si det var kjempefint! Tapeten der var kjempelekker!

PS: Bildet med hendene som møtes er av Michelangelo, tror det heter "Skapelsen" :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

26.aug.2010 kl.12:13

Lene: Tusen hjertelig takk:-):-)

Ja, det kommer fler bilder fortløpende. Har mange baller i luften nå:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

26.aug.2010 kl.12:14

Ina: Det her var jo ett kjempebra tips:-)

Har du noen forslag på hvor jeg kan kjøpe de? Og vil du ta bildene av oss?

Ina

27.aug.2010 kl.15:11

Så fint at du likte det, det er bare en tanke jeg har hatt, som jeg kunne tenkt meg å ha selv, men her i huset er vi jo bare tre (to på to bein, og en på fire), så komposisjonen blir litt teit. Men dere er jo fire, og det passer perfekt til noe slikt.

Japanphoto har lerretsbilder i str. 30 x 30 cm, til 249,- pr stk, også kan man hente de selv i butikken, og da koster porto/ekspedisjon bare 49,- (istedenfor 99,- om man vil ha det hjem). Tror det er det billigste jeg har funnet her i landet. Det finnes billigere i utlandet, men da må man jo betale fortolling, etc., så sluttsummen blir kanskje høyere allikevel....

Jeg prøver meg gjerne jeg, så koselig at du spør! :) Bare si ifra, så ordner vi ett eller annet tidspunkt som det passer for oss alle vet du :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits