Livet leker!

Nå er jeg hjemme fra jobben, og det føles ubeskrivelig godt å ha rumpa godt plassert i en (nyvasket) sofa.
Vil anbefale dere det skyllemiddelet jeg har brukt, det er rosa og er fra comfort. Lukter roser i hele huset!!

Er passe sliten etter denne hektiske uken. Men det har kommet noe godt ut av alt stresset, Johannes har det veldig fint i barnehagen. Selvfølgelig gråter han når jeg går, men han gir seg ganske raskt. Leker og koser seg. Og har fått en kamerat.
Snakket med de ansatte, og ble fortalt at Johannes var "kællen" i gruppa. Den som tar ansvar. Rydder og ordner. Og er veldig seriøs. Det er jo veldig sant. Han er ingen flåsete gutt, slik som sin søster. Hun bare tuller og ler. Han er ganske mye mer seriøs, veldig tankefull og ganske undrende. 
Han er en herlig skapning. Det er de begge to, bare på hver sin måte.
Det er mulig Maren får barnehageplass også. Jeg er veldig usikker, så jeg vil gjerne konferere med dere.
Maren er 1 år neste uke, ganske utviklet for alderen men veldig mammadalt. Hva hadde dere gjort??
Jeg blir stresset av å ha barnepike. Altså, det er jo Maren sin farmor som passer henne. Noen timer på dagen i 3 dager i uken. Men jeg føler jeg ikke har mulighet til å ta en vakt på sparket og lignende. Hadde vært deilig å ha noen timer hver dag, sånn midt på dagen. Eller noe hver dag, slik at jeg kunne ta de vaktene som dukker opp.
Jeg får dessuten dårlig sammvittighet, fordi svigermor gjør det gratis. Maren er ett krevende barn, og svigermor er jo tross alt ikke 20år lenger stakkar. Hun sier det er helt i orden, snill som hun er.
Men, jeg er redd jeg sliter ut de rundt meg.

Ellers i dag har jeg handlet. (En hel haug).
Vi feirer jo Johannes sin 2 års dag, Maren sin 1 års dag og min 22års dag på søndag.
Egentlig har jo jeg "rkte bursdag på søndag, den 29. Og Maren har den 1.september og Johannes den 2.september.
Flotte datoer, ikke sant?

Og verst av alt er at mamma har barn født.
01.august 95, 04.august 97, 06.august 98. og meg 29.august 88. Pluss en til da, født 18.februar. Stakkars han...
De er født noen uker for tidlig alle sammen. Så det betyr at vi alle er unnfanget rundt juletider.
Og, det samme gjelder mine barn. Øsj, det er ekkelt det. Vi er glade i julekos...:)

Vel, konklusjonen på uken er at livet leker. Jeg er lykkeligere enn noen gang.

Håper alle andre har hatt en fin uke også!!

Dette er seriøst de fineste bildene jeg fikk av barna her om dagen, helt umulig å få tatt bilder av energibyltene mine.

3 Søte ord

Mamman din

27.aug.2010 kl.23:44

Vakre skjønne jenta mi. Synes det var fine bilder jeg:) Takk for en flott uke :) Ungene er krevende, slitsomme, aktive og aldeles fantastiske. Friske sterke barn:)) Stolt som bare en mormor kan være, er jeg.!! ØYYYY. Selvom svigers ikke er 20 og ikke jeg heller, så er vi pokker så flinke til å stå på :)) Men slitne blir vi jo. Har jo 4 tenåringer hjemme, og full jobb, så kjenner at ungdomskreftene er fraværende til tider, ha-ha :). Skal se at ting flasker seg til Melissa. Stå på....dere gjør en kjempejobb :)
Jeg har å en skikkelig mammadakt av en jente. Thea er snart ett år og jeg ammer. MEN hun er begynt i barnehage. Jeg var veldig usikker på om dette var riktig for oss. Føler selv at Thea er veldig avhengig av meg. Men til min store overraskelse gikk det over all forventning å ha henne i barnehagen. En av grunnene at vi valgte barnahagen er for jeg vil ikke at vi skal være avhenigig av andre som skal pass henne hele tiden. Vi begge jobber i turnus, så de dagene vi har fri har Thea kortdager i barnehagen fra kl 10 til 14. Det er veldig godt å har fri noen timer på dagtid.

Hege G. Hansen

29.aug.2010 kl.00:44

Gratulerer med dagen<3 ;)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits